Skip to main content
test
Tietosuojavastaava, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Espoon kaupunki

Etsimme sinua, kokenutta julkishallinnon tietosuojavastaavaa - tule töihin Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle!

Tule tekemään jotain, jota voit tehdä vain kerran elämässäsi - nimittäin rakentamaan ja jättämään jälkesi Suomen itsenäisyyden historian merkityksellisimpään ja laajimpaan hallinnolliseen uudistukseen! Pääset tekemään ainutlaatuista uudistusta, jossa Länsi-Uudenmaan kymmenen kunnan sote-palvelut, oppilashuolto sekä pelastuslaitos muovautuvat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.

Vuoden alusta palvelemme 470 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Silloin meitä ammattilaisiakin on liki 9000.

Tietosuojavastaava on organisaation sisäinen ja riippumaton tietosuoja-asiantuntija, joka seuraa henkilötietojen käsittelyä sekä auttaa henkilöstöä tietosuojasääntelyn noudattamisessa. Hyvinvointialueen tietosuojavastaavan tulee hallita kansallinen ja EU:n tietosuojalainsäädäntö, sosiaali- ja terveystoimen ja pelastustoimen lainsäädäntö sekä tuntea sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen toimintaa, tiedonhallintaa ja niihin liittyviä riskejä.

Tietosuojavastaava toimii sosiaalihuollon, terveydenhuollon ja pelastustoimen ytimessä ja työskentelee tehtävässään sekä sisäisten sidosryhmien, että muiden organisaatioiden kanssa. Tietosuojavastaava tulee työskentelemään hallinnossa osana tietosuojan ammattilaisista koostuvaa tietosuojatiimiä. Tietosuojavastaavan lähiesihenkilönä toimii lakiasiainjohtaja.

Tietosuojavastaavana vastaat siitä, että henkilötietojen käsittely on hyvinvointialueella asianmukaisesti suunniteltu ja ohjeistettu. Tehtävänäsi on rakentaa hyvinvointialueen tietosuojatoimintoa yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa. Tietosuojavastaavana tehtäviisi kuuluu hoitaa tietosuojaan liittyviä organisaation suunnittelu-, ohjaus-, neuvonta-, valvonta- ja muita vastaavia tehtäviä sekä antaa asiantuntija-apua organisaation henkilöstölle. Tietosuojavastaava kehittää toimintatapojen ja tietojärjestelmien dokumentointia ja riskiarviointia, kouluttaa ja ohjeistaa henkilökuntaa tietosuoja-asioissa sekä valvoo ja raportoi tietosuojan toteutumista.

Tarjoamme haastavaa ja monipuolista tehtäväkokonaisuutta asiantuntijaorganisaatiossa, mahdollisuutta jatkuvaan oppimiseen ja oman osaamisen kehittämiseen, joustavaa ja vakaata työnantajaa sekä mukavaa työyhteisöä!

Viran kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto.

Virkaan valittavalta edellytetään vahvaa työkokemusta ja osaamista kansallisesta ja EU:n tietosuojalainsäädännöstä ja käytännöistä julkishallinnossa sekä sosiaali- ja terveystoimen ja pelastustoimen lainsäädännön tuntemusta. Lisäksi tehtävässä edellytetään kykyä itsenäiseen työskentelyyn vastuullisissa tehtävissä, hyviä yhteistyötaitoja sekä kykyä selkeään kirjalliseen ja suulliseen ilmaisuun.

Arvostamme virkaa täyttäessä ylempää oikeustieteellistä korkeakoulututkintoa, kokemusta ja tuntemusta erityisesti kunnallishallinnon prosesseista, hallintomenettelystä ja päätöksenteosta sekä ruotsin kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Tietosuojavastaavan toivomme aloittavan vakinaisen viranhoitonsa mahdollisimman pian. Virassa on 6 kuukauden koeaika. Viranhoitoaika on 36 t 15 min viikossa. Virkasuhteen muut ehdot KVTES:n mukaisesti.

Hyvinvointialueen modernit viranhoitotilat sijaitsevat Espoon Otaniemessä Aalto-yliopiston metroaseman läheisyydessä osoitteessa Tekniikantie 15, Espoo. Myös etätyö on joustavasti mahdollista.

Espoon Rekrytointipalvelut avustaa Länsi-Uudenmaan hyvinvointialuetta tässä haussa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja viran sisällöstä antavat projektijohtaja Elina Yli-Koski, p. 046 877 1962, elina.yli-koski@luvn.fi (4.8. alkaen) tai hallintovalmistelujohtaja Jarno Moisala p. 040 6369 768, jarno.moisala@luvn.fi.

Lisätietoja

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Tule rakentamaan Suomen parasta hyvinvointialuetta. Pääset tekemään ainutlaatuista uudistusta, jossa Länsi-Uudenmaan kymmenen kunnan sote-palvelut ja oppilashuolto sekä pelastuslaitos muovautuvat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Vuoden 2023 alusta palvelemme 470 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Silloin meitä ammattilaisiakin on liki 9000. Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme.  Länsi-Uudellamaalla on myös hyvä asua ja elää. Asetu taloksi kaupungin urbaaniin sykkeeseen tai maaseudun rauhaan, nauti merestä, järvistä ja metsistä. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin.


Osoite: Tekniikantie 15, 02150 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat