Tietoturvapäällikkö - Kajaanin kaupunki

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen Kajaanin kaupungin hallintopalveluihin

TIETOTURVAPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävä alkaa 1.11.2021 (tai sopimuksen mukaan) - 31.8.2022.
Tehtävässä pääset mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan tietoturvallisia, nykyaikaisia, digitaalisia hallinnon palveluja, joissa toimintaprosessit ovat sähköisiä ja tiedonhallinta tapahtuu digitaalisessa ympäristössä. Kajaanin kaupunki toimeenpanee tiedonhallintalain tietoturvavaatimuksia. Pääset työskentelemään eteenpäin katsovassa organisaatiossa, jossa sinulla on käytössä työsi tukena laadukas tiedonhallintamalli. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä tietohallinnon, riskienhallinnan ja asianhallinnan kanssa.

Tietoturvapäällikkönä vastaat kaupungin hallinnollisen tietoturvan suunnittelusta ja kehittämisestä yhdessä teknisen tietoturvan asiantuntijoiden kanssa. Tehtäväsi on tietoturva- ja tietosuojatyöryhmän vetäminen ja toiminnan kehittäminen, henkilöstön tietoturva- ja tietosuojakoulutusten uudistaminen, tietoturvaohjeistuksen suunnittelu, koulutus ja jalkauttaminen sekä käyttövaltuushallinnan prosessien kartoittaminen ja käyttövaltuusperiaatteiden määrittely yhdessä tietohallinnon kanssa.

Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja/tai vankkaa kokemusta tietoturvaan ja tietosuojaan liittyvistä tehtävistä. Edellytämme sinulta myös hyviä sosiaalisia taitoja, palveluasennetta ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.
Eduksi katsotaan kokemus kouluttamisesta, tietosuojatehtävistä ja teknisestä tietoturvasta.

Työsuhteessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy KVTESin mukaan.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti www.kuntarekry.fi 29.10.2021 klo 15.00 mennessä. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteella Kajaanin kaupunki, Kirjaamo, PL 133, 87100 Kajaani. Kuoreen merkintä "Tietoturvapäällikkö"

Lisätietoja

http://www.kajaani.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

hallintojohtaja Tuija Aarnio (18.10. alkaen), tuija.aarnio@kajaani.fi, puh. 044 7100 216, asianhallintapäällikkö Tarja Nahkiaisoja (15.10. saakka), tarja.nahkiaisoja@kajaani.fi, puh. 044 7100 666, tietohallintopäällikkö Heikki Hyvönen, heikki.hyvonen@kajaani.fi, puh. 044 7100 306.

Lisätietoja

Hallintopalvelut

Kajaani on Kainuun maakuntakeskus ja sivistyskaupunki, joka tarjoaa asukkailleen monipuolista koulutusta ja kulttuuria. Koulutusta tarjoamme varhaiskasvatuksesta ammattikorkeakouluun. Meillä on vahva toisen asteen koulutus ja Suomen paras ammattikorkeakoulu, KAMK. Kajaanilla on pitkät perinteet myös kulttuurikaupunkina. Eino Leino ja Elias Lönnrot liittyvät tiiviisti kaupunkimme historiaan. Laajat harrastusmahdollisuudet tanssista hiihtoon täyttävät vapaa-ajan tarpeet ja naapurissamme Vuokatissa on maan suurin ja monipuolisin vapaa-ajan ja matkailun keskus. Lyhyet välimatkat takaavat sen, että Kajaanissa eläminen on helppoa ja sujuvaa. Vahvuutemme on neljä vuodenaikaa: Luonnosta pääsee nauttimaan aivan kaupungin ytimessäkin. Lännessä avautuu Kainuun merenä tunnettu, Oulujärvi.


Osoite: Pohjolankatu 13, 87100 Kajaani

Sinulle suositellut työpaikat