Skip to main content
test
Tietoturvapäällikkö - 2M-IT

Haemme kokenutta tietoturvapäällikköä vastaamaan yhtiömme tietoturvallisuuden kokonaisvaltaisesta kehittämisestä, ohjaamisesta ja seurannasta. Tietoturvapäällikkönä vastaat yhtiön tietoturvallisuuden hallintajärjestelmästä (ISO27001) ja varmistat, että järjestelmä täyttää sille asetetut vaatimukset ja kehittyy systemaattisesti. Vastaat osaltasi vastuualueelle liittyvien prosessien ja ohjeistusten kehittämisestä sekä henkilöstön ja toimittajien kouluttamisesta tietoturvan osa-alueella. Osallistut asiantuntijana palveluidemme kehittämiseen ja palvelutuotantoon auttaen tunnistamaan niihin liittyviä vaatimuksia ja myös löytämään eri tilanteisiin tarkoituksenmukaiset ja tietoturvalliset ratkaisut. Varmistat myös, että yhtiöllä on käytössään riittävät valvonta- ja seurantajärjestelyt sekä tietoturvapoikkeamien käsittelyyn ja raportointiin liittyvät toimintamallit.

Etsimämme henkilö on kehitysmyönteinen ja ratkaisukeskeinen tiimipeluri. Pystyt luontevasti toimimaan eri roolien kanssa ja konkretisoimaan ylätason vaatimuksia ymmärrettäviksi toimintaohjeiksi ja selkeiksi ratkaisuehdotuksiksi. Vahva asiantuntijuutesi takaa sen, että pystyt nopeasti reagoimaan eteesi tulleisiin haasteisiin. Toivomme, että asiakaspalveluhenkisyys sekä hyvät vuorovaikutustaidot kuuluvat vahvuuksiisi, pystyt pitämään monta lankaa käsissäsi ja innostamaan myös muita kehittymään tietoturvan osa-alueella ja vaikka olet kokenut ammattilainen, sinulla onnistuu itselläsi myös varsinaisten dokumenttien työstäminen.
Eduksi katsomme kokemuksen ICT-toimialasta ja ylemmän korkeakoulututkinnon. Valinnassa voimme käyttää soveltuvusarviointia.

Me odotamme sinulta:

- Kokemusta julkishallinnon tietoturvatehtävistä esimerkiksi tietoturvapäällikön tai tietoturvakonsultin roolissa
- Sinulla on kokemusta ja osaamista julkishallinnon tietoturvatyöstä ja vaatimuksista. Asiakkaamme ovat julkishallinnon toimijoita ja Inhouse-yhtiönä toimimme heitä velvoittavien julkishallinnon vaatimusten mukaisesti
- Sinulla on kokemusta ja ymmärrystä erilaisista tietoturvan viitekehyksistä ja niihin liittyvien vaatimusten jalkauttamisesta organisaation toimintaan ISO 27001/27002, lisäksi Katakri, PiTuKri ja tunnistat Julkri vaatimukset ja merkityksen.
- Oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta sekä joustavuutta toimia yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa
- Kykyä toimia ratkaisukeskeisesti nopeatempoisessa ja muuttuvassa ympäristössä
- Tehtävään soveltuvaa tutkintoa ja työkokemusta
- Sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa

Tarjoamme sinulle:
- Paikkariippumattoman työskentelymahdollisuuden
- kilpailukykyisen palkkauksen
- Mahdollisuuden päästä mukaan tekemään vaikuttavaa tietoturvatyötä osana julkishallinnon sote-ICT:tä
- Mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti
- Innostavan työyhteisön

Haku tapahtuu Target Headhuntingin sivujen kautta. Linkistä ilmoitukseen; https://targetheadhunting.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=543&key=&o=A_RJ&rspvt=gj2tbe3w7m04gccg0g048o8sw4c8sc0

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Heikki Valtonen, Target Headhunting Oy
puh. + 358 400 708162
Timo Välenoja, Targent Headhunting Oy
puh. +358 50 444 2783
Satu Ylisiurua-Hemminki, Lakiasiainjohtaja
puh. + 358 50 390 2417 (-23.6.2022 saakka ja 3.8-5.8.2022)

Lisätietoja

2M-IT, Laki- ja sopimushallinto

Olemme siellä, missä ihmiset asioivat ja missä ihmisten hyvinvointia tuetaan

Me 2M-IT:läiset työskentelemme Suomen suurimmassa julkisomisteisessa sote-ict-yhtiössä ja haluamme rakentaa hyvinvoivaa sekä menestyvää Suomea. Keskeisimmät palvelumme ovat sote-ammattilaisjärjestelmien tuotannon aikaiset palvelut, modernit infrapalvelut, projektitoiminta ja kehittäminen.

Asiantuntijaorganisaatiomme vahvin lenkki ovat ihmiset. Yhteisöllinen ja rento osaamisen ilmapiiri siivittävät meillä vaativaa asiantuntijatyötä tekevät ammattilaisemme kasvamaan entisestään ja löytämään parhaat ratkaisut asiakkaillemme. Yhdessä olemme enemmän ja parempia.

Yrityksessämme työskentelee noin 600 terveydenhuollon ja ict-alan ammattilaista ja lisää osaajia haetaan aina tilanteen sekä tarpeen mukaan. Tule työskentelemään moniammatilliseen työyhteisöömme ja luomaan kanssamme Suomeen huomisen hyvinvointia.

Sinulle suositellut työpaikat