Skip to main content
test
Tietoturvapäällikkö - Sosiaali- ja terveystoimiala

Oletko luonteeltasi ongelmanratkaisija ja nautit, kun saat asiat onnistuneesti maaliin? Innostut tietoturvateknologioista ja koet, että sinulla on annettavaa niiden ylläpidossa- ja kehityksessä?

Tule osaksi pätevää ja innovatiivista Jatkuvat palvelut ja sovellustuki -yksikköä sekä rakentamaan Helsingin kaupungin sosiaali- terveys- ja pelastustoimialamme menestystarinaa.

Etsimme vakinaiseen työsuhteeseen tietoturvapäällikköä kehittämään ja toimeenpanemaan toimialan tietoturvaprosesseja.

Jatkuvat palvelut ja sovellustuki -yksikkö toimii asiantuntijaorganisaationa ydintoiminnalle ja toimialan johdolle. Yksikkö vastaa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialan sovellusten tietoteknisen palvelutuotannon kehittämisestä toimialan tarpeiden ja kaupungin linjausten mukaisesti sekä osallistuu kansalliseen ja alueellisen yhteistyöhön.

Yksikkö vastaa koko sotepetoimialan käyttöpalveluiden ja tietoturvan teknisestä sovellustuesta, Apotin sovellus- ja palvelutuesta, sekä muista toimialakohtaisten sovellusten tuesta ja niiden asennuspakettien suunnittelusta ja testaamisesta. Lisäksi yksikkö vastaa toimialan tarvitsemien palvelinten ja tietoliikenteen tarvemäärittelystä ja suunnitteluun osallistumisesta, sekä käyttöönoton koordinoinnista ja testaamisesta. Yhdessä ydintoimintojen kanssa yksikkö vastaa henkilöstön, toimipisteiden ja johdon tarvitsemien sovellustukipalveluiden kehittämisestä sekä ydintoiminnalle tarjottavien sovellusten koulutuksen koordinoinnista.

Tietoturvapäällikkönä tehtäviisi sisältyy
- tietoturvan ja tietosuojan määrittelyä, ohjeistusta ja seurantaa sekä osallistumista niihin liittyviin työryhmiin
- kehitystarpeiden tunnistaminen ja tietoturvaan liittyvää viestintä ja koulutus
- osallistuminen ICT-kehityshankkeisiin, järjestelmien tietoturvakatselmointeihin sekä vaikutustenarviointeihin ja vastaat näistä tietoturvan osalta
- toimialan tietosuojan kehittämiseen ja varmistamiseen osallistuminen tietoteknisenä asiantuntijana
- järjestät tarvittavat valvonta-, raportointi- ja seurantajärjestelyt sekä huolehdit tietoturvallisuuspoikkeamien hallinnassa tarvittavien raportointimallien toimivuudesta
- koordinoit poikkeamien selvittämistyötä, valmistelet tarvittavat päätökset ja varmistat palveluiden sujuvuuden ja turvallisuuden tietoturvaratkaisuilla
- osallistut tietoturvariskien kartoitukseen ja hallintaan

Tietoturvapäällikkönä toimit tietotekniikan asiantuntijana toimialan johdolle ja palvelukokonaisuuksille ja vastaat tietotekniikan kehittämisestä ja tietoturvasta toimialan tarpeiden ja kaupungin linjausten mukaisesti.
Tehtäviisi kuuluu tiivis yhteistyö kaupungin ja kansallisten tietoturvatoimijoiden kanssa ja muu verkostoyhteistyö.

Kelpoisuusehdot

Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Kielitaitovaatimuksena on erinomainen suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito sekä englannin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Lisäksi edellytämme
- kykyä omaksua nopeasti uusia digiteknisiä aihepiirejä, pysyä ajan tasalla uusimmista työympäristöön liittyvistä toimintavoista ja tietoturvaratkaisuista sekä tahtoa edistää tulosten aikaansaamista.
- analyyttistä kykyä muodostaa erilaisista tietolähteistä organisaation toimintaa tukevia havainnollisia raportteja.
- usean vuoden soveltuvaa kokemusta tietoturvaan liittyvissä tehtävissä sekä hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja.

Luemme eduksi sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialan tietoturvavaatimusten tuntemuksen ja tietoturvaan ja tietotekniikkaan liittyviä sertifiointeja.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali, -terveys- ja pelastustoimiala, Tietohallintopalvelut, Jatkuvat palvelut ja sovellustukiyksikkö
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-04-199-22
  • 13.2.2023 tai sopimuksen mukaan.
  • 4.429,86 e/kk
  • 5.1.2023 - 6.2.2023 16:00
  • KuntaHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

ICT-palvelupäällikkö Markku Havukainen
markku.havukainen@hel.fi
+358 40 487 9952.

Lisätietoja

Sosiaali, -terveys- ja pelastustoimiala, Tietohallintopalvelut, Jatkuvat palvelut ja sovellustukiyksikkö

Stadin sotepe on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sotepe-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Toinen Linja 4 A / 6. kerros, 00530 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat