Tiimiesimies, palvelunhallintayksikkö SMO - 2M-IT

Haemme tiimiesimiestä sovelluspalveluiden palvelunhallintayksikköön SMO. Tiimi vastaa siitä, että tuotamme asiakkaille sopimusten mukaista palvelua, raportoimme siitä asianmukaisesti ja huolehdimme laskutuksen oikeellisuudesta. Lisäksi palvelupäällikkötiimi osallistuu uusien palvelutarpeiden arvioitiin ja toteutuksen suunnitteluun.

Tiimiesimiehenä vastaat oman tiimisi operatiivisesta päivittäisestä johtamisesta, budjetoinnista sekä toteutat yksikön tavoitteita. Tärkeänä osana työtäsi on varmistaa, että tiimin arki sujuu ja tiimin ylläpitämät palvelut toimivat ja niitä tuotetaan palvelunhallinnan johtamisjärjestelmän prosessien mukaisesti. Tehtäviisi kuuluu seurata tiimisi tavoitteiden toteutumista, toiminnan kehittämistä sekä raportointia. Ohjaat henkilöresurssien tehokasta käyttöä koko tiimin toiminnan varmistamiseksi ja tehostamiseksi yhdessä yksikön päällikön kanssa. Lisäksi tehtävässäsi johdat toimintatapojen muutosta yhtenäisten prosessien mukaiseksi. Tulet työskentelemään tiiviisti yhteistyössä linjaorganisaation muiden yksikön päälliköiden kanssa.

Tiimisi odottaa, että olet helposti lähestyttävä ja tartut haasteisiin ripeästi. Esimiehenä olet kuunteleva, luotettava ja oikeudenmukainen. Pystyt antamaan ja vastaanottamaan palautetta sekä osaat johtaa positiivisella otteella. Tiimiesimiehenä pystyt priorisoimaan ja ohjaamaan asiantuntijoita työssään. Sinulla on kykyä ja halua luoda kannustava, kehittävä ja positiivinen ilmapiiri tiimiisi.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:
- Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta
- Ymmärrystä sote sektorin IT-palveluista
- Ymmärrystä palvelunhallinnan prosesseista
- Ymmärrystä asiakkaiden palvelutarpeista
- Kykyä johtaa toiminnan muutosta
- Erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
- Kykyä pitkäjänteiseen työskentelyyn
- Matkustusvalmiutta

Lisäksi katsomme eduksi:
- Käytännön kokemuksen esimiestyöstä asiantuntijaorganisaatiossa
- ITIL-prosessien tuntemuksen
- Halun kehittää omaa ja tiimin työskentelytapoja

Tarjoamme sinulle mukavan työympäristön, jossa tukenasi on vahva asiantuntijaverkosto. Pääset työskentelemään sujuvien ja ketterästi kehittävien toimintamallien parissa ajanmukaisilla työvälineillä.

Lisätietoja

http://www.2m-it.fi

Tutustu työnantajaan

27.7.-12.8.2020
Tiina Hirvi, liiketoimintajohtaja
puh. 044 223 1555
tiina.hirvi@2m-it.fi

2M-IT, Sovelluspalvelut, SMO Sovelluspalvelut
Osoite: Lappeenranta, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Vaasa, Oulu, Lahti, Pori, Salo, Turku

Olemme siellä, missä ihmiset asioivat ja missä ihmisten hyvinvointia tuetaan.

Me 2M-IT:läiset työskentelemme Suomen suurimmassa julkisomisteisessa sote-ict-yhtiössä ja haluamme rakentaa hyvinvoivaa sekä menestyvää Suomea. Keskeisimmät palvelumme ovat sote-ammattilaisjärjestelmien tuotannon aikaiset palvelut, modernit infrapalvelut, projektitoiminta ja kehittäminen.

Asiantuntijaorganisaatiomme vahvin lenkki ovat ihmiset. Yhteisöllinen ja rento osaamisen ilmapiiri siivittävät meillä vaativaa asiantuntijatyötä tekevät ammattilaisemme kasvamaan entisestään ja löytämään parhaat ratkaisut asiakkaillemme. Yhdessä olemme enemmän ja parempia.

Yrityksessämme työskentelee noin 500 sosiaali- ja terveydenhuollon sekä ict-alan ammattilaista ja lisää osaajia haetaan aina tilanteen sekä tarpeen mukaan. Tule työskentelemään moniammatilliseen työyhteisöömme ja luomaan kanssamme Suomeen huomisen hyvinvointia.