Tiimiesimies, Ydinjärjestelmäpalvelut - 2M-IT

Haemme Ydinjärjestelmät -tiimille esimiestä.

Tiimiesimiehenä tulet vastaamaan tiimin toiminnan operatiivisesta johtamisesta sekä toiminnan suunnittelusta, seurannasta ja raportoinnista. Tulet työskentelemään tiiviisti yhteistyössä palvelupäällikön kanssa palveluiden kehittämisen ja raportoinnin osalta. Lisäksi tulet työskentelemään asiakasrajapinnassa ja ymmärrät asiakkaan toimintaympäristöä.

Ohjaat henkilöresurssien tehokasta käyttöä koko tiimin toiminnan varmistamiseksi ja tehostamiseksi yhdessä yksikönpäällikön ja muiden tiimiesimiesten kanssa. Tiimiesimiehenä pystyt priorisoimaan, muutosjohtamaan ja ohjaamaan asiantuntijoita työssään. Lisäksi vastaat käytännön HR-tehtävistä. Sinulla on kykyä ja halua luoda kannustava, kehittävä ja positiivinen ilmapiiri tiimiisi.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:
- Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta
- Asiakkaiden palvelutarpeiden syvällistä ymmärtämistä
- Kykyä rohkaista tiimiä uudenlaiseen ajatteluun
- Erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
- Kykyä pitkäjänteiseen työskentelyyn

Lisäksi katsomme eduksi:
- Käytännön kokemuksen esimiestyöstä asiantuntijaorganisaatiossa
- Tietoa/taitoa Ydinpotilasjärjestelmistä
- ITIL-prosessien tuntemuksen
- Matkustusvalmiuden
- Halun kehittää omaa ja tiimin työskentelytapoja

Tarjoamme sinulle mukavan moniammatillisen ympäristön, jossa tukenasi on vahva asiantuntijaverkosto. Pääset työskentelemään sujuvien ja ketterästi kehittävien toimintamallien parissa ajanmukaisilla työvälineillä.

Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluna. Haastatteluihin kutsutuille lähetetään kutsu annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Lisätietoja

http://www.2m-it.fi

Tutustu työnantajaan

Tiina Hirvi, liiketoimintajohtaja
puh. 044-223 1555
tiina.hirvi@2m-it.fi

2M-IT, Sovelluspalvelut, Ydinjärjestelmäpalvelut
Osoite: Lappeenranta, Jyväskylä, Kouvola, Vaasa, Oulu, Lahti, Pori, Salo, Turku

Olemme siellä, missä ihmiset asioivat ja missä ihmisten hyvinvointia tuetaan.

Me 2M-IT:läiset työskentelemme Suomen suurimmassa julkisomisteisessa sote-ict-yhtiössä ja haluamme rakentaa hyvinvoivaa sekä menestyvää Suomea. Keskeisimmät palvelumme ovat sote-ammattilaisjärjestelmien tuotannon aikaiset palvelut, modernit infrapalvelut, projektitoiminta ja kehittäminen.

Asiantuntijaorganisaatiomme vahvin lenkki ovat ihmiset. Yhteisöllinen ja rento osaamisen ilmapiiri siivittävät meillä vaativaa asiantuntijatyötä tekevät ammattilaisemme kasvamaan entisestään ja löytämään parhaat ratkaisut asiakkaillemme. Yhdessä olemme enemmän ja parempia.

Yrityksessämme työskentelee noin 500 sosiaali- ja terveydenhuollon sekä ict-alan ammattilaista ja lisää osaajia haetaan aina tilanteen sekä tarpeen mukaan. Tule työskentelemään moniammatilliseen työyhteisöömme ja luomaan kanssamme Suomeen huomisen hyvinvointia.