Tiiminvetäjä sairaanhoitaja - Hattulan kunta

Tiiminvetäjä sairaanhoitaja - Hattulan kunta

Haemme Hattulan kunnan kotihoitoon tiiminvetäjä sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Pätevyysvaatimuksena toimeen on sairaanhoitajan tutkinto. Työ on tällä hetkellä arkisin tehtävää päivätyötä. Kotihoidossa sairaanhoitajan tehtävänä on toimia hoitotyön asiantuntijana. Tiiminvetäjän roolissa vastaat yhdessä esimiehen kanssa päivittäisestä toiminnasta ja työyhteisön toiminnan kehittämisestä.

Kotihoito tarjoaa mielekkään ja haasteellisen työympäristön, jossa pääsee käyttämään laajasti ammattitaitoaan sekä kehittämään itseään. Hakijalta edellytetään kykyä itsenäiseen työskentelyyn, tahtoa oman ammattitaidon ja työyhteisön kehittämiseen, joustavuutta sekä hyviä tiimi- ja yhteistyötaitoja.

Odotamme hakijoilta kiinnostusta työskentelemisestä ikäihmisten parissa. Hakijalla tulee olla voimassa ammattitaitovaatimuksen mukaiset lääkeluvat. Työ edellyttää oman auton käyttämistä.
Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Katsomme eduksi aiemman kokemuksen tiiminvetäjänä toimimisesta, ICT-osaamisen (LifeCare, RAI) ja kokemuksen kotihoidossa työskentelemisestä.

Lisätietoja

http://www.hattula.fi

Palveluesimies Niina Päärnä, 050 3028663, niina.paarna@hattula.fi

Hattulan kunta
Osoite: Hattula

Vanajaveden äärellä Kanta-Hämeessä sijaitsevassa Hattulassa on noin 9500 asukasta. Olemme osa Suomen kasvukäytävää, jolle merkittävä osa Suomen bruttokansantulosta, väestöstä ja elinkeinoelämästä keskittyy. Kuntaa halkovat niin valtatie 3 kuin pääratakin. Matkaa Helsinkiin on 110km, Tampereelle 70km ja Hämeenlinnaan 10km. Hattulan kunta on savuton työnantaja ja meillä palvelee noin 400 vakituista työntekijää. Arvojamme ovat taloudellisuus, itsenäisyys ja yhteisöllisyys.

Tutustu työnantajaan