Skip to main content
test
Tiimipäällikkö, Maisemasuunnittelu - FCG Konserni (FCG Finnish Consulting Group Oy)

TIIMIPÄÄLLIKKÖ, MAISEMASUUNNITTELU

FCG on Suomen johtavia asiantuntijaorganisaatioita konsultoinnissa. Haemme maisemasuunnittelutiimiimme tiimipäällikköä. Työmme muodostuvat laajoista maisemaselvityksistä aina yksityiskohtaiseen rakennussuunnitteluun. Maisemasuunnittelutiimissämme on maisema-arkkitehtejä ja suunnitteluhortonomeja. Tiimiämme täydentävät muiden toimialojen asiantuntijat muun muassa kunnallistekniikan, hulevesisuunnittelun, kaavoituksen, arkkitehtuurin ja rakennesuunnittelun aloilta. Monialaisuuden kautta pyrimme löytämään ratkaisut asiakkaiden ongelmiin, näkemään tulevaisuuden haasteita ja ymmärtämään muutosta. Käyttäjälähtöinen suunnittelu on keskeinen osa suunnitteluprosessiamme. Asiakkaitamme ovat pääasiassa kunnat ja kaupungit.
Ensisijainen toimipiste tiimipäällikölle on Helsinki, jossa sijaitsee myös suurin osa suunnittelutiimistä. Työtä on mahdollista tehdä myös muilla FCG:n toimipisteillä.

Tiimipäällikkönä vastaat maisemasuunnittelutiimin henkilöstön päivittäistyön johtamisesta ja hankkeiden resursoinnista, henkilöstön osaamisen kehittämisestä sekä osallistut aktiivisesti asiakas- ja sidosryhmätyöhön.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Maisema-arkkitehdin tutkintoa tai vastaavaa soveltuvaa korkeakoulututkintoa
- Hyvää suomen kielen taitoa
- Oma-aloitteisuutta
- Useamman vuoden kokemusta alalta ja projektihallinnollisista tehtävistä
- Halua ja kykyä oppia uutta sekä positiivista asennetta

Tarjoamme sinulle:
- Haastavia ja merkityksellisiä projekteja maisemasuunnittelun parissa
- Mahdollisuuden työskennellä huippuasiantuntevassa ja rennossa työyhteisössä
- Mahdollisuuden oppia uutta ja kehittää osaamistasi jatkuvasti
- Joustavat työajat ja nykyaikaiset välineet
- Kattavat työsuhde-edut, kuten: Laaja työterveyshuolto, Lounas-, kulttuuri- ja liikuntaetu, Polkupyöräetu

Suosimme työskentelyssä monialaista työryhmää, joka yhdessä hahmottaa kokonaisuuden eri osatekijät. Luovilla ratkaisuilla tavoittelemme kestävää, toimivaa, inspiroivaa ja viihtyisää ympäristöä.

Olemme myös Great Place to Work -sertifioitu työpaikka. Toimimme ketterien periaatteiden mukaisesti ja odotamme myös sinulta itseohjautuvuutta, systemaattisuutta sekä ennen kaikkea asiakassuuntautuneisuutta. Tarvittaessa koulutamme ja tuemme sinua kehittymään alasi parhaaksi asiantuntijaksi ja projektityön ammattilaiseksi. Käytössäsi on myös inhouse coachimme, jotka tukevat uralla kehittymistäsi ja ratkaisevat kanssasi arjen ongelmia.

Miltä tämä kuulostaa? Olisiko sinun osaamisesi ja meidän tapamme toimia hyvä match?

Tutustu työnantajaan
  • FCG Finnish Consulting Group Oy
  • Työpaikka
  • 259
  • Sopimuksen mukaan
  • 23.1.2023 - 28.2.2023 23:59
  • KuntaHelsinki

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Pekka Väinölä. Hänet tavoittaa osoitteesta pekka.vainola@fcg.fi tai puhelimitse numerosta 044 323 5359.
Toivomme saavamme hakemuksesi viimeistään 28.2.2023

Lisätietoja

FCG – Hyvän elämän tekijät!

FCG Finnish Consulting Group on Suomen suurimpia konsulttialan yrityksiä. Me FCG:llä luomme sujuvaa, turvallista ja tasavertaista arkea Suomessa ja maailmalla. Olemme kuntien, yritysten ja yhteisöjen kumppani monialaisessa yhdyskuntasuunnittelussa, osaamisen kehittämisessä, hyvän hallinnon edistämisessä ja ohjelmistokehityksessä. Työskentelemme kansainvälisten rahoituslaitosten ja ministeriöiden kanssa edistääksemme parempaa elämää myös kehittyvissä maissa. Konsernissa työskentelee 800 osaajaa ympäri maailman. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 71 miljoonaa euroa. www.fcg.fi

Sinulle suositellut työpaikat