test
Tiimivalmentaja, Monetra Pirkanmaa Oy - Monetra Pirkanmaa Oy

Monetra on julkisomisteinen konserni, joka tuottaa asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita sekä kattavan valikoiman muita tukipalveluita. Monetra-konserni koostuu neljästä alueyhtiöistä, joiden päätoimipisteet sijaitsevat Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa ja Kuopiossa. Monetra Pirkanmaa on vahvasti kasvava ja kehittyvä organisaatio. Pirkanmaalla työskentelee noin 220 talous- ja henkilöstöhallinnon palveluiden ammattilaista. Toimipisteemme Tampereella sijaitsee kaupungin keskustan tuntumassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Haemme Monetra Pirkanmaalle kehittämisestä innostunutta TIIMIVALMENTAJAA palkanlaskennan ja hr-palveluiden asiakaspalveluun!

Tiimivalmentaja toimii asiakaspalvelutyön ohella tiimin esihenkilön oikeana kätenä. Asiakaspalvelutyöhön kuuluu puhelinpalvelua, sähköisiin tiedusteluihin vastaamista ja tehtävien eteenpäin välittämistä sekä ongelmanratkaisua. Esihenkilön oikeana kätenä tiimivalmentaja keskittyy vahvemmin tiimin työn ja toimintatapojen kehittämiseen. Tehtävään sisältyy muun muassa asiakaspalvelujärjestelmien avainkäyttäjyys, työvuorosuunnittelu, ohjeistusten ylläpito ja laatiminen sekä perehdyttämisen kehittäminen. Tiimivalmentaja seuraa myös päivittäistä työtilannetta ja raportoi muutoksista.

Asiakaspalveluun tulee yhteydenottoja erityisesti palkanlaskennan kysymyksiin liittyen, ja arvostammekin aiempaa kokemusta palkka- tai henkilöstöhallinnosta. Etsimme kuitenkin ensisijaisesti monikanavaisen asiakaspalvelun osaajaa, jolla on kiinnostusta opetella myös uusia aihekokonaisuuksia. Taito innostua ja innostaa muitakin vie pitkälle ja auttaa sinua menestymään tehtävässä!

Tehtävä on meillä uusi ja sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä muokkaamaan siitä omannäköistäsi kokonaisuutta. Odotamme sinulta innokasta kehittämisotetta ja halua rakentaa toimivia käytäntöjä tiimiin. Tähtäimessämme on sekä erinomainen asiakaspalvelu että sujuva arki. Osaamisen kehittäminen on meille arkipäivää, ja pystymme tarjoamaan erinomaisia oppimismahdollisuuksia.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, osaavien työkavereiden tuen sekä monipuoliset henkilöstöetuudet kasvavassa organisaatiossa. Työskentely tapahtuu pääosin toimipisteellämme Tampereen keskustan tuntumassa. Etätyö on tullut meillekin jäädäkseen, ja panostamme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen esimerkiksi joustavien työaikojen kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Elina Jortikka, p. 041 730 2437, maanantaina 17.1. klo 14-15 ja torstaina 20.1. klo 14-15.

Jätäthän hakemuksesi CV:n kera Kuntarekryn kautta viimeistään 25.1.2022!

Lisätietoja

http://www.monetra.fi
http://www.monetra.fi/meille-toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Elina Jortikka, p. 041 730 2437, maanantaina 17.1. klo 14-15 ja torstaina 20.1. klo 14-15.

Lisätietoja

Monetra Oy on kasvava ja kehittämissuuntautunut konserni. Konserni on in-house-organisaatio, jonka alueyhtiöt tuottavat asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut. Tuotamme asiakkaillemme myös kattavan valikoiman muita tukipalveluita.

Työntekijöillemme tarjoamme monen tyyppisiä etuja. Monetralaisena käytössäsi ovat liikunta- ja kulttuurietu, pitkät lomat, kattavat työterveyspalvelut, lounas- ja kahvietu, työkierto, korkea asiakastyytyväisyys, joustava työaika, monipuolinen ja ammatillisen kehittymisen mahdollistava koulutustarjonta sekä yleisesti kouluttautumiseen ja itsensä kehittämiseen kannustava kulttuuri. Koska työtehtävämme eivät aina ole paikkasidonnaisia, tarjoamme joustavia työntekomahdollisuuksia: suosimme etätyötä ja mahdollistamme työskentelyn eri toimipaikoissamme.

Meillä urapolut avautuvat paitsi taitojen syventämisen myös niiden laajentamisen kautta, avainasemassa on oma kiinnostuksesi kehittyä! Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä, joka päivä. Työnantajana olemme reilu ja mutkaton. Meillä noudatetaan AVAINTES:iä.

Monetra – Meistä on moneksi


Osoite: Naulakatu 3, 33100 Tampere, Suomi

Sinulle suositellut työpaikat