Tiimivastaava - Oulaisten kaupunki

Tiimivastaava sosiaali- ja kriisipäivystykseen

Arjen turvan takaaja, haasteita pelkäämätön ja kehittämisestä innostuva ammattilainen. Tule luomaan uutta Oulun eteläisen alueen sosiaali- ja kriisipäivystyksen yksikköä Oulaisiin!

Tiimivastaavan toistaiseksi voimassa oleva tehtävä on uusi virka, jossa pääset alusta asti kehittämään Oulun eteläisellä alueella sijoittuvaa virka-ajan ulkopuolista päivystystyötä yhdessä sosiaalityön ja sairaanhoidon ammattilaisten kanssa Oulaskankaan yhteispäivystyksen yhteyteen.

Oulun eteläisen alueen sosiaali- ja kriisipäivystys on moniammatillinen työyhteisö, jossa työskentelee 9 työntekijää. Yksi työntekijöistä on tiimivastaava. Sosiaali- ja kriisipäivystyksen tiimivastaava osallistuu myös asiakastyön tekemiseen. Hänen lisäkseen työyhteisöön kuuluu 4 sosiaalityöntekijää ja 4 psykiatrista sairaanhoitajaa. Päivystysyksikkö on Oulaisten kaupungissa PPSHP:n Oulaskankaan sairaalan yhteispäivystyksen yhteydessä.

Oulun eteläisen alueen sosiaali- ja kriisipäivystys vastaa Oulaisten kaupungin, Peruspalvelukuntayhtymä Kallion (Alavieska, Nivala, Sievi ja Ylivieska), Kärsämäen kunnan, Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen (Haapavesi ja Pyhäntä), Kalajoen kaupungin (Kalajoki, Merijärvi), Peruspalvelukuntayhtymä Selänteen (Haapajärvi, Pyhäjärvi, Reisjärvi), Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän (Raahe, Pyhäjoki, Siikajoki) ja Siikalatvan kunnan virka-ajan ulkopuolella kiireellisten sosiaalipalveluiden järjestämisestä ja traumaattisten tilanteiden akuutista kriisiavusta sekä psykososiaalisesta tuesta. Virka-aikainen sosiaali- ja kriisipäivystys säilyy kuntien hoidettavana. Sosiaali- ja kriisipäivystystyössä on kiireellisen asiakastyön lisäksi paljon yhteistyötä eri viranomaisten ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Yksikön tiimivastaavana vastaat yksikön henkilöstön johtamisesta, kehittämisestä ja taloudesta. Teet yhteistyötä eri ammattilaisten kanssa. Tämän lisäksi toimit laajoissa yhteistyöverkostoissa muiden hätäkeskusviranomaisten kanssa. Keskeinen tehtäväsi on palvelun laadun varmistaminen ja kehittäminen sekä hyvien työolosuhteiden ylläpitäminen henkilöstölle.

Tehtävä edellyttää:
- kokemusta esimiestyöstä
- sosiaali- ja kriisipalveluiden laaja-alaista kokemusta
- kykyä toimia itsenäisesti sosiaali- ja kriisipäivystyksen asiantuntijana
verkostoissa ja kehittää sitä edelleen yhdessä tiimin kanssa
- valmiutta tehdä virka-ajan ulkopuolista päivystystyötä
- ajokorttia ja oman auton käyttöä työn liikkuvuuden takia
- organisointikykyä ja osaamista itsenäiseen työhön
- sujuvat tietotekniset taidot

Arvostamme lisäkoulutusta esimerkiksi johtamisesta tai kriisityöstä, kokemusta sosiaali- ja kriisipäivystyksessä työskentelystä.
Tarjoamme näköalapaikan erittäin mielenkiintoisessa sosiaali- ja kriisipäivystystyön kentässä. Pääset työskentelemään niin sosiaali-, kuin kriisityönkin parissa.

Kelpoisuus vaatimukset: sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.
Palvelussuhteenehdot määräytyvät voimassa olevan KVTES:n mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Tehtäväkohtainen palkka 4000€/kk + lisät.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilaki 48 § rokotussuojaa. Laki velvoittaa sosiaali- ja terveydenhuollon työnantajan varmistumaan tartuntatautien vakaville seurauksille alttiiden asiakkaiden ja potilaiden parissa työskentelevän henkilökunnan riittävästä rokotussuojasta. Valitun on toimitettava nähtäväksi lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Rekisteriote ei saa olla 6kk vanhempi. Valinta on ehdollinen, kunnes virkaan valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Lisätietoja

http://www.oulainen.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätiedot & yhteydenotot:
perusturvajohtaja Päivi Rautio paivi.rautio@oulainen.fi
johtava sosiaalityötekijä Heli Huttunen heli.huttunen@oulainen.fi

Oulaisten kaupunki, Perusturvakeskus
Osoite: Lautatarhankatu 7 A, 86300 Oulainen

Oulaisten kaupunki on noin 7 500 asukkaan virkeä, nuorekas ja kompakti kaupunki. Kaupunkiin on erinomaiset liikenneyhteydet ja kaupungin elinvoimassa korostuvat alueelliset sairaanhoidon, terveydenhuollon, kuntoutuksen ja koulutuksen palvelut. Kaupungissa on vireää teollisuutta ja monipuoliset vapaa-ajanvietto- ja harrastusmahdollisuudet.