Tiimivastaava - Hankasalmen kunta


Hankasalmen kunnan Arjen tuessa palvelutalo Metsätähdessä avoinna olleen tiimivastaavan määräaikaisen toimen hakuaikaa jatketaan ja aiemmat hakemukset otetaan huomioon hakuaikaa jatkettaessa.

Tiimivastaavan toimen pilotointi toteutetaan 1.4.-30.9.2021 välisenä aikana tai sopimuksen mukaan ja siihen on mahdollista hakea vakinaistamista.

Tule meille Hankasalmelle vahvistamaan palvelutalo Metsätähden kuntouttavaa työotetta ja mahdollistamaan asiakkaillemme turvallinen ja mielekäs arki heidän kodissaan!

Metsätähti on 16-paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö. Tiimivastaavana toimit yhteistyössä palveluvastaavan ja henkilöstön kanssa ja vastaat palvelutalon arjen toimintojen kehittämisestä.

Työ on vuorotyötä ja työaikamuotona on jaksotyö. Työ ei sisällä esimiestyötä.

Rekrytoitavalla henkilöllä tulee olla sosiaali- ja/tai terveydenhuollon AMK-tutkinto (esimerkiksi sairaanhoitaja, sosionomi tai fysioterapeutti) tai vastaava opistotason tutkinto sekä voimassa olevat lääkeluvat.

Mikäli olet reipas, valmis itsenäiseen työskentelyyn, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, olet joustava, sinulla on paineensietokykyä sekä käytännön työkokemusta palveluasumisesta, kerro itsestäsi meille! Kirjallisen hakemuksen lisäksi arvostamme, jos laitat meille maksimissaan 2 minuutin esittelyvideon itsestäsi palveluvastaava Hannelelle (hannele.laitinen@hankasalmi.fi).

Palvelussuhteessa noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Hankasalmen kunta on savuton työpaikka.

Hakemus kuntarekryn kautta https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/hankasalmi/

Lisätietoja

https://www.hankasalmi.fi/vanhusten-asuminen/sosiaalipalvelut/vanhusten-asuminen

Tutustu työnantajaan

Palveluvastaava Hannele Laitinen 014 2671 491, hannele.laitinen@hankasalmi.fi

Metsätähden palvelutalo
Osoite: Suotie 3 D, 41500 Hankasalmi as

Hankasalmi on vajaan 5000 asukkaan kunta, jossa on hyvä asua, kasvaa, kasvattaa, ikääntyä, tehdä työtä, yrittää ja harrastaa.