Tiimivastaava - Keuruun kaupunki

Oletko kiinnostunut hankkimaan uudenlaista kokemusta, joka ei liity ainoastaan hoitotyöhön? Etsimme sinua, idearikas, aloitekykyinen, rohkea ja sosiaalinen sairaanhoitaja. Haemme tiimivastaavan opintovapaan sijaisuuteen henkilöä, jolla on hyvät ihmissuhdetaidot, IT-taidot sekä mielellään kokemusta Titania -työvuorosuunnittelusta. Työsi tulee olemaan innostavaa ja paikoin hektistäkin, saat olla mukana luomassa uutta ja mielenkiintoista, nimenomaan työyhteisöä kannustavana ja auttavana tiimivetäjänä. Toimit tärkeänä siltana henkilöstön ja esimiestyön välillä.

Uudistukset, kuten RAI-menetelmän käyttöönotto vaativat henkilöstöltä paljon uuden opettelua ja me täällä Keuruun vanhuspalveluissa haluamme satsata henkilöstön tukemiseen uudistusten keskellä. Tehtävänäsi on olla vierellä kulkija, tukea, auttaa ja ottaa tarvittaessa selvää. Työsi on ulkona kenttätyöstä, työvuorosuunnittelu on myös osa tehtävänkuvaa. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, tiiviissä yhteistyössä myös esimiehesi kanssa.

Pääset näkemään sitä onnistunutta vanhustyötä, jossa asiakkaan arjen merkityksellisyys on meidän jokaisen sydämen asia. Innostunut henkilökunta luo jatkuvasti uusia tapoja huomioida asiakaslähtöisyys, aktiviteetit ja kodinomainen arki. Yksilökohtainen musiikkikuntoutus on mm. uusi onnistunut toimintatapamme.

Meillä sovit joukkoon hyvin aidolla läsnäololla, kuuntelemisen taidolla ja huumorintajulla!

Työsi koostuu kolmen eri joukkueen tsemppaamisesta: toimintaympäristönä ympärivuorokautisen palveluasumisen yksiköt Lahdelmakoti ja Valkamakoti, sekä hoivaosasto Tarhiala. Meillä Keuruulla työsi on arvokasta ja sinusta välitetään. Tiimivastavan työstä maksetaan erillistä korvausta. Mikäli innostuit, laita hakemusta tulemaan, paikka täytetään heti sopivan löydyttyä!
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukaista soveltuvuutta.

Lisätietoja

http://www.keuruu.fi
https://www.facebook.com/keuruunvanhuspalvelut/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Riikka Röppänen, kotihoitopäällikkö, puh. 0400537471 25.7 asti
Mari Kolu, vanhustyönjohtaja, puh. 040 7616 308 (26.7 alkaen)

Lisätietoja

Keuruun kaupunki, Perusturvapalvelut, Vanhuspalvelut

Keuruulla teemme jatkuvaa aktiivista kehittämistyötä tavoitteena laadukkaat, aktivoivat ja voimavaralähtöiset palvelut. Joukkomme kaipaa täydennystä.


Osoite: Seiponniementie 7, 42700 Keuruu
Keuruun kaupunki - Savuton työpaikka Keuruun kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat