test
Tiimivastaava/liikunnanohjaaja - Kalajoen kaupunki

Etsimme Kalajoen SaniFanin iloiseen joukkoon vahvistukseksi aktiivista ammattilaista

TIIMIVASTAAVAA/LIIKUNNANOHJAAJAA

Kylpylä SaniFani sijaitsee aivan Kalajoen Hiekkasärkkien matkailualueen sydämessä, Pohjanmaan aurinkorannikolla. Kylpylä tarjoaa asiakkailleen monipuolisia liikunta aktiviteettejä omatoimisien kylpyläpalveluiden lisäksi.

Tehtävässä olet tärkeässä roolissa uinninvalvonnan ja eri asiakasryhmien vesiliikunnan ohjauksen parissa. Lapsiryhmille opetat perustaitoja vedessä olemiseen sekä vesiliikunnan riemuja, aikuisille uimataidon edistämistä ja vedessä liikkumisen sujuvuutta sekä ohjaat erilaisia vesijumppia. Tiimivastaavana osallistut mm. työvuorojen suunnitteluun yhdessä palvelupäällikön kanssa. Tehtävässä kykenet toimimaan vastuullisesti ja itsenäisesti turvallisuusasiat huomioon ottaen.

Edellytämme sinulta:
-aktiivista taustaa liikunnan parissa
-todistusta Suomen Uimaopetus- ja hengenpelastusliiton järjestämästä uinninvalvojakurssista tai läpäiset hyväksytysti uinninvalvojan testiuinnin ennen työsuhteen aloittamista.
-voimassa olevaa EA1-korttia
-luontaista asiakaspalveluhenkisyyttä

Eduksi luemme liikunnanohjaajan tai liikuntaneuvojan pätevyyden.

Tarjoamme sinulle:
-vakituisen vastuullisen työn
-aktiiviset työpäivät ja mukavat työkaverit
-mahdollisuuden osallistua uusien tapahtumien ideointiin
-monipuoliset työsuhde edut
-3 kk ilmaisen majoituksen Kalajoen Hiekkasärkille

Mikäli olet etsimämme vahvistus, jätä hakemus pikaisesti. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. Rekrytoinnista vastaa Go On Ylivieska.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On:ltä Iris Huttula 040 1870 854, iris.huttula@go-on.fi

Lisätietoja

http://www.sanifani.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Go On:ltä Iris Huttula 040 1870 854, iris.huttula@go-on.fi

Lisätietoja

Kalajoen kaupunki, Kalajoen Hiekkasärkät Oy

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.


Osoite: Jukupolku 3, 85100 Kalajoki

Sinulle suositellut työpaikat