Tiimivastaava, Taipalsaaren osasto

Hakuaika päättyy  2.6.2024 23:59

Olisitko sinä yksi meistä? Meidän tiimimme uusin vahvistus? Tule meille, me haluamme sinut työkaveriksi!

Haemme Taipalsaaren osastolle tiimivastaavaa vakituiseen työsuhteeseen 5.8.2024 alkaen

Tiimivastaavana toimit moniammatillisessa työyhteisössä käytännön toiminnan vastuuhenkilönä. Tehtäviisi kuuluu välitöntä hoitotyötä ja potilaiden kuntoutusta sekä ihmisten johtamista ja valmentamista. Tehtävässä painottuu potilasprosessin päivittäinen sujuminen. Pääset osaltasi vastaamaan potilaiden jatkohoidon ja kuntoutuksen laadun ylläpitämisestä ja kehittämisestä. Toimintayksikön esimies kantaa päävastuun osaston toiminnasta ja tulet nyt hänen tiimiinsä osastolle.

Taipalsaaren osastolla hoidetaan ja kuntoutetaan yleislääketieteen potilaita, jotka tulevat jatkohoitoon monelta eri erikoissairaanhoidon osastolta ja päivystyksestä. Hoitohenkilökunnan lisäksi monialaiseen tiimiin kuuluu lääkäri, fysioterapeutti ja terveyssosiaalityöntekijä.

Tiimivastaavana osallistut arjen kliiniseen hoitotyöhön noin 70-80 %:sti ja sinulla on tärkeä rooli toimia esihenkilön työparina. Tiimivastaava kuuluu kuntoutuskeskuksen johtotiimiin esihenkilöiden ja muiden vastaavien kanssa. Työ on 2-vuorotyötä. Tiimivastaavan tehtävä ei ole esimiestehtävä.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkinto.

Tehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa Etelä-Karjalan hyvinvointialueen lääkelupaa. Lääkeluvan suorittaminen mahdollistetaan yksiköissä tarpeen mukaan.

Työnantaja voi edellyttää, että tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä terveydenhoitajan todistus terveydentilastaan.

Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Hyvinvointialueella on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: https://www.ekhva.fi/Kyselyt ja lomakkeet/Infektioturvallisuuskysely

Tehtävään valittavan on esitettävä iäkkäiden kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (741/2023 28 §) mukainen rikosrekisteriote.

Valitun henkilön tulee osoittaa työ- tai virkasuhteen alkaessa henkilöllisyys virallisella henkilöllisyystodistuksella. Virallisia henkilöllisyystodistuksia ovat passi, poliisin myöntämä henkilökortti sekä poliisin tekemä kertaluontoinen tunnistus.

Työsuhteen alussa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Myö työnantajana välitetään siusta ja tarjoamme siulle monipuolisia henkilöstöetuja:
- ePassi-rahaa liikuntaan, kulttuuriin tai hierontaan max 150 €/vuosi
- vuosittaisen tyhy-rahan yhteiseen tekemiseen tiimisi kanssa
- mahdollisuuden työsuhdepolkupyöräedun hyödyntämiseen
- ulkopuolisten toimijoiden tarjoamia etuuksia ja alennuksia
- systemaattisen nykyaikaisen perehdytyksen
- savuttoman työympäristön
- kattavat verkko-oppimisen mahdollisuudet.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä sekä haluamme kuulla sinusta enemmän.


Lisätietoja

http://www.ekhva.fi

Yhteystiedot

Toimintayksikön esimies Hanna Järveläinen, p. 040 710 6111, hanna.jarvelainen@ekhva.fi, palvelupäällikkö Anne Turppo, p. 044 791 5639, anne.turppo@ekhva.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Me Etelä-Karjalan hyvinvointialueella ajattelemme, että arjen turva on joukkuelaji! Tarjoamme erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, ikäihmisten palvelut, perhe- ja sosiaalipalvelut sekä pelastustoiminnan laadukkaasti, ammattitaitoisesti ja sydämellisesti Etelä-Karjalan asukkaille kaikissa elämän vaiheissa. Etelä-Karjalan hyvinvointialue koostuu yli 100 toimipisteestä, joista muodostamme yhdessä yhden ison elämäniloisen ja välittävän joukkueemme. Ammattitaitoinen joukkomme ei pysähdy paikoilleen, vaan uudistumme, kehitämme ja etsimme jatkuvasti innovatiivisia ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi. Etelä-Karjalan hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja, ja tavoitteenamme on olla rohkeita edelläkävijöitä. Haluamme, että tulevaisuudessa meillä työskentelee Suomen onnellisimmat työntekijät. Yli 5000 työntekijän organisaationa tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ammattilaisillemme. Henkilöstöön - eli juuri sinuun - panostaminen on yksi strategiakärjistämme! Haluatko sinäkin kirjoittaa sankaritarinasi organisaatiossa, joka tarjoaa urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia? Tule kanssamme turvaamaan maakuntamme asukkaiden yhdenvertaiset palvelut - olet osa ihmisen kokoista tarinaa. Tutustu työnantajaan