Tiimivastaavan/sairaanhoitajan sijaisuus - Riihimäen kaupunki

Haemme nyt innostunutta ja motivoitunutta sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen, sijaisuuden kesto 31.7.2021 asti.

Työ on kokoaikatyötä. Jaksotyö/kaksivuorotyö. Suurin osa työvuoroista sijoittuu arkiaamuihin, mutta suosittelemme sairaanhoitajia tekemään aika ajoin myös ilta- ja viikonloppuvuoroja omaisyhteistyön ja asukastuntemuksen vahvistamiseksi. Työsuhteessa noudatetaan 3kk koeaikaa.

Sijoituspaikkana on Riihikodin tehostettu ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö Villava Kontiontiellä. Yksikössä on 47 asukaspaikkaa. Odotamme kykyä työskennellä ikääntyneiden kanssa asukaslähtöisesti moniammatillisessa työyhteisössä. Arvostamme hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja, kehittämismyönteisyyttä sekä luovuutta.

Sairaanhoitajana työskentelet tiimivastaavana osana moniammatillista työryhmää, johon kuuluu lähi- ja perushoitajia, sekä hoitoapulaisia. Villavassa työskentelee myös muita sairaanhoitajia tiimivastaavina. Tehtäviin kuuluu kuntouttavalla työotteella asukkaiden itsemääräämisoikeutta kunnioittavan ja heidän toimintakykyään tukevan turvallisen hoidon suunnittelu, toteutus, arviointi ja kehittäminen yhdessä tiimin kanssa. Riihikodissa työskentelee lisäksi fysioterapeutteja sekä virikeohjaaja, joiden kanssa tulet tekemään yhteistyötä asukkaiden hyvinvoinnin turvaamiseksi. Meillä Villavassa asukkaat ovat kotonaan ja teemme työtä täydellä sydämellä, vieraina heidän kodissaan.

Sairaanhoitajana vastaat oman tiimisi asukkaiden sairaanhoidollisista tarpeista, mm. verikokeiden otosta, rokotuksista ja lääkärinkierroista. Huolehdit oman tiimisi lääkehoidon osaamisesta ja otat vastaan lähihoitajien lääkenäyttöjä. Tiimivastaavan roolissa työskentelet tiiviisti yksikön palveluvastaavan kanssa ja osallistut toiminnan kehittämiseen aktiivisesti mm. yksikkö- ja tiimipalavereiden kautta.

Riihikodilla on meneillään kulttuurinmuutos, jossa pyrimme pääsemään irti laitosmaisuudesta ikääntyneiden hoivapalveluissa, sekä tarjoamaan laadukasta ja elämänmakuista hoitoa ihmiseltä ihmiselle. Osallistumme aktiivisesti erilaisiin hankkeisiin ja mikäli tulet valituksi, pääset esimerkiksi ensi keväänä mukaan Hyrian vetämään hankkeeseen, jossa tavoitteena on edistää työyhteisön toiminnan kehittämistä, työssä onnistumista ja innostumista.

Rekrytoinnissa eduksi luetaan ammatilliset osaamistavoitteet, palvelutarpeen arviointiin ja hoito-, kuntoutus- ja palvelusuunnitelmien laatimisessa käytettävän RAI-järjestelmän käyttökoulutus, lääkehoidon osaamisen todistava LOVe, ja tuntemus Lifecare-asiakastietojärjestelmästä.

Kelpoisuusehtona sijaisuudelle on sairaanhoitajan tutkinto tai vastaava tutkinto, jolla on lakien 817/2015 3§ tai 559/1994 5§ mukainen kelpoisuus, ja oikeus on käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä. Huomioimme haussa myös loppuvaiheen sairaanhoitaja-, kätilö- tai terveydenhoitajaopiskelijat, hakuvaiheessa voidaan harkita opiskelijan viimeisen harjoittelujakson suorittamista palkallisena osana sijaisena työskentelyä. Opiskelijoiden pätevyys työskennellä eri tehtävissä arvioidaan haastattelussa ja tarkistetaan opintorekisteriotteesta tai opintokortista.

Tehtäviin valittavilta edellytetään tartuntatautilain 48 § edellyttämää rokotussuojaa. Tehtäväkohtainen palkka 2 525,14 € + mahdolliset kokemuslisät.

Riihikoti on Riihimäellä sijaitseva kehitysmyönteinen työpaikka, joka tarjoaa kuntouttavaa pitkäaikaista palveluasumista Kontiontien ja Uranuksenkadun yksiköissä, sekä kotiin kuntouttavaa lyhytaikaista palveluasumista Kontiontien yksikössä. Tavoitteenamme on asiakkaiden omatoimisuuden tukeminen sekä aktiivisen ja turvallisen elämän mahdollistaminen toimivan moniammatillisen yhteistyön keinoin.

Riihimäki profiloituu robotiikan pääkaupungiksi, ja robotiikan kehittämistä ohjaavat asiakas- ja käyttäjälähtöisyys. Myös Riihikoti tulee lähitulevaisuudessa panostamaan teknologian ja robotiikan hyödyntämiseen asiakastyössään. Riihimäki sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella, ja kulkeminen Riihikotiin onnistuu nopeasti niin lähikunnista kuin pääkaupunkiseudulta. Riihimäen kaupunki tukee henkilökuntansa virkistäytymistä ja liikuntaharrastuksia järjestämällä esimerkiksi ennakkonäytöksiä teatteriin, sekä tukemalla uimala-, kuntosali- ja keilahallikäyntejä alennuksella. Henkilökunnalla ja heidän perheillään on lisäksi käytössä Kotaniemen virkistysalue Hirvijärvellä.

Hakuaika päättyy 6.12.2020. Haastattelut voidaan aloittaa jo hakuaikana. Täytämme tehtävän sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja

http://www.wriihimaki.fi

Tutustu työnantajaan

Työtä koskeviin tiedusteluihin vastaa vs. palveluvastaava Susanna Laari, puh. 040 3304426 tai susanna.laari@riihimaki.fi
Hakemukset 6.12.2020 klo 15:00 mennessä www.kuntarekry.fi kautta

Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala
Osoite: Kontiontie 73, 11120 Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Riihimäen kaupunki - Savuton työpaikka