test
Tiimivastaavan sairaanhoitajan sijaisuus - Tyrnävän kunta

Oletko terveydenhuollon ammattilainen ja koet aitoa kiinnostusta työskennellä sairaanhoitajana iäkkäiden palveluissa?

Tyrnävän kunta/ iäkkäiden palvelut

hakee osaavaa, sydämellä työskentelevää TIIMIVASTAAVAA/SAIRAANHOITAJAA sijaisuuteen 07.03.2022-31.03.2023. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Tehtävä on mahdollista täyttää jo hakuaikana, kun tehtävään sopiva työntekijä löytyy.

Tehtäviin kuuluu asukkaiden itsemääräämisoikeutta kunnioittavan ja heidän toimintakykyään tukevan turvallisen hoidon suunnittelu, toteutus, arviointi ja kehittäminen yhdessä kotihoidon tiimin, palveluohjaajan ja iäkkäiden palveluiden osastonhoitajan kanssa. Tavoitteenamme on tarjota kotihoidon asiakkaille heidän yksilölliset tarpeensa ja tapansa huomioiva kotihoidon palvelu. Tehtäviin kuuluu kotihoidon hoitajien lääkehoitoon perehdyttäminen sekä lääkenäyttöjen vastaanottaminen.

Tarjoamme kehittyvän ja mukavan yhteisön, jossa tehdään moniammatillista tiimityötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) säädetyn laillistetun sairaanhoitajan pätevyys. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen palkka-hinnoittelun 01HOI030 mukaan (2503,64 €/kk). Tiimivastaavuudesta maksetaan erillinen lisä. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Koeajan aikana edellytämme sinulta lääke-hoidon osaamisen osoittamista.

Odotamme sairaanhoitajalta kykyä työskennellä ikäihmisten kanssa asiakaslähtöisesti, huomioiden motivoivan kuntoutuksen edellytykset arjessa. Työ on vuorovaikutteista, myös määrätietoisuutta ja kykyä hahmottaa asukastyön kokonaisuus tarvitaan. Arvos-tamme kokemusta sairaanhoitajan työstä erilaisissa työympäristöissä. Työssä tarvitaan hyviä ihmissuhde-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Hakijoilta odotetaan aitoa kiinnostusta sairaanhoitajan työhön ja sitoutumista sijaisuuden hoitamiseen.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Valmiiden työnhakijoiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakuaika päättyy 31.01.2022.

Lisätietoja antaa: vs. osastonhoitaja Anna-Maria Mäki-Paavola p. 050-326 0296 (tehostettu palveluasuminen/kotihoito) ja palvelupäällikkö Kristiina Orajärvi p. 040 -664 6474, sähköposti: etunimi.sukunimi@tyrnava.fi.

Lisätietoja

http://www.tyrnava.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs. osastonhoitaja Anna-Maria Mäki-Paavola p. 050-326 0296 (tehostettu palveluasuminen/kotihoito) ja palvelupäällikkö Kristiina Orajärvi p. 040 -664 6474, sähköposti: etunimi.sukunimi@tyrnava.fi.

Lisätietoja

Tyrnävän kunta

Tyrnävä - paikka kasvaa!

Oulun seudulla sijaitseva Tyrnävä on rohkea, kasvava ja kehittyvä noin 7 000 asukkaan maaseutukunta. Ikärakenteeltaan poikkeuksellisen nuoren kuntamme osalta on tärkeää, että voimme jatkossakin rakentaa omaleimaista, mielenkiintoista ja houkuttelevaa ympäristöä.

Tule mukaan reippaaseen ja ennakkoluulottomaan joukkoomme!


Osoite: Kirkkotie 9, 91800 Tyrnävä

Sinulle suositellut työpaikat