Tila-ja laitoshuoltaja, viheralueiden hoitaja - Porvoon kaupunki

Tilahuoltaja/ Laitoshuoltaja, viheralueiden hoitaja, vuosilomasijaisia

Tervetuloa Tilapalveluihin kesätöihin!

Porvoon tilapalvelut on Porvoon kaupungin liikelaitos, jonka tehtävänä on huolehtia ateria- kiinteistöhoito- ja puhtauspalveluista Porvoon kaupungissa. Tilapalvelut työllistävät n. 300 kiinteistö- ja siivouspalvelun sekä ateriapalvelun ammattilaista.

Haemme tila- ja laitoshuoltajia sekä viheralueiden hoitajia Porvooseen, sijaisuuksia hoitamaan erilaisiin asiakaskohteisiimme ajalla 1.6.2020 - 31.8.2020. Työajat vaihtelevat arkipäivistä viikonloppuun, aamuvuorosta iltavuoroon klo 07.00 - 23.00 välillä. Työ on kokoaikainen 38,75 h/ vko tai sovittaessa osa-aikainen.

Yleisimpiä siivoustehtäviä ovat päiväkotien, terveyskeskuksen, palvelutalojen, uimahallin sekä toimistojen ylläpitosiivous, ikkunoiden pesut ja lattioiden peruspuhdistukset. Terveyskeskuksen osastoilla työtehtäviin voi kuulua myös vuoteiden petausta. Viheralueiden hoitajan työtehtävät ovat pääsääntöisesti nurmikoiden ja pensaiden leikkaamista sekä kasvien hoitoa.

Toivomme sinulta oikeaa asennetta, oma-aloitteisuutta ja vastuullisuutta. Olet täsmällinen, järjestelmällinen ja työnjälkesi on huolellista. Arvostamme asiakaspalvelutaitoja, soveltuvuutta kyseisiin työtehtäviin ja suomen tai ruotsin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Perehdytämme ja opastamme sinut asiakaskohteiden siivoustehtäviin, joten aikaisempi kokemus siivoustyöstä ei ole välttämätön. Tehtävissämme edellytämme vähintään 18-vuoden ikää.

Palkkauksen peruste: Tilahuoltajan tai laitoshuoltajan toimen tehtäväkohtainen palkka KVTES:n mukaan.
Liikelaitos Porvoon Tilapalvelut, Tekniikankaari 1, 06100 Porvoo.

Lähetä hakemus viimeistään 31.3.2020 klo 12.00 mennessä Hae työpaikkaa- linkin kautta. Hakijat kutsutaan haastatteluun jo hakuajan puitteissa ja valituille ilmoitetaan palkkauspäätöksestä viimeistään 11.5.2020.

Lisätietoja

http://www.porvoo.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja: arkisin klo 14 - 15, palvelupäällikkö Marianne Seppänen, puh. 040 752 7221. Liikelaitos Porvoon Tilapalvelut, Tekniikankaari 1, 06100 Porvoo.

Liikelaitos Porvoon tilapalvelut
Osoite: Tekniikankaari 1, 06100 Porvoo

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle.

Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.