Skip to main content
test
Tilanhoitaja - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Haluatko työskennellä tiimissä, jossa sinusta välitetään, organisaatiossa, joka haluaa kehittyä ja kehittää? Tule meille töihin!

Haemme Keudan Saaren kartanon maatilalle

TILANHOITAJAA

Tehtäväsi on vastata kokonaisvaltaisesti koko maatilan toiminnasta, sekä ohjata opiskelijoita maatilan töissä. Tehtäviisi kuuluu viljelyn suunnittelu, maataloushallinnon kirjanpitotyöt, työvuorosuunnittelu ja hankinnat yhteistyössä tiimin ja esihenkilön kanssa. Tilanhoitajana osallistut käytännön töihin opetusmaatilalla, huolto- ja kunnossapitotöihin sekä huolehdit työturvallisuudesta.

Koulutilalla on peltoa 150 ha ja 40 lypsylehmää, sekä nykyaikainen ja hyväkuntoinen konekalusto.

Hakijalta edellytämme alan soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä vahvaa osaamista kasvinviljelystä ja maatilan talouden hallinnasta. Lisäksi kykyä ja halua toimia erilaisten opiskelijoiden kanssa sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Arvostamme ohjauskokemusta, sekä kokemusta tuotantoeläinten hoitamisesta ja ruokinnasta, sekä maatilan koneiden ja laitteiden huoltamisesta.

Valinta suoritetaan ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi) mukaisen rikosrekisteriotteen ja hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan.

Kiinnostuitko? Me Keudassa haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi jo tänään!

Tarjoamme sinulle kehittämismyönteisen työilmapiirin. Työntekijöidemme hyvinvointia vahvistamme työterveyshuollon palveluilla sekä vireällä työhyvinvointitoiminnalla, johon kuuluu mm. ePassin liikunta- ja kulttuuripalveluita.

Tervetuloa Keudaan kehittämään ja kehittymään!

Lisätietoja

http://www.keuda.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiimiesihenkilö Marja Alastalo, p. 050 575 4098, marja.alastalo@keuda.fi (lomalla vk 42)
Toimialapäällikkö Mika Lindqvist, p. 050 561 9630, mika.lindqvist@keuda.fi
Koulutusjohtaja Outi Tuomivaara, p. 040 174 5575, outi.tuomivaara@keuda.fi (lomalla 28.9. - 11.10.2022)

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Opetus- ja koulutuspalvelut

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa Suomen viidenneksi suurimpana ammatillisen koulutuksen järjestäjänä opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 820 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli 10 000 opiskelijaa. Opetus- ja kulttuuriministeriö laatupalkitsi Keudan vuonna 2020 ammatillisen koulutuksen järjestäjänä. Vuosi 2022 on juhlavuosi, kun Keuda täyttää 60 vuotta.


Osoite: Paroninkuja 20, 04920 Saarentaus

Sinulle suositellut työpaikat