Tilapäällikkö - Lohjan kaupunki

Haemme tilapäällikköä vakituiseen virkasuhteeseen 1.9.2021 alkaen Lohjan kaupungin tilakeskukseen.

Lohja on n. 47 000 asukkaan järvikaupunki läntisellä Uudellamaalla, metropolialueen kupeessa, noin puolen tunnin päässä pääkaupunkiseudusta. Viihtyisä asuinympäristö, monipuolinen kulttuuri, korkeatasoinen osaaminen ja kilpailukykyinen elinkeinoelämä luovat edellytykset asukkaiden ja työntekijöiden hyvinvoinnille.

Tilapäällikkönä vastaat tilakeskuksen johtamisesta niin taloudellisesti kuin toiminnallisesti. Tilakeskus on vuoden 2020 alussa aloittanut tiimihenkinen uusi tulosyksikkö. Tilakeskuksen tehtäviin kuuluvat mm. rakennuttaminen, korjaus- ja uudisrakentaminen, kaupungin kiinteistöjen isännöinti, kiinteistönhoito ja -huolto. Henkilöstöä meillä on 57 henkilöä ja kiinteistöomaisuuden tasearvo n. 330M€. Kiinteistöjä on 236 kpl.

Tärkeimpinä tehtävinäsi on budjetin laadinta ja siinä pysyminen, investointiohjelman tekeminen yhteistyössä eri toimijoiden kanssa sekä toimintojen sujuva eteenpäin vieminen. Tehtävä edellyttää joustavaa asennetta sekä hyviä yhteistyötaitoja erilaisten henkilöiden/henkilöryhmien kanssa.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen insinöörin tutkinto ja vahva kokemus vaativista korjaus- ja uudisrakentamisen projekteista sekä rakennuttamis- ja valvontatehtävistä.

Kokemus esimiestyöstä ja työskentelystä julkisella sektorilla, hankintalain hyvä tuntemus sekä RAPS/RAP pätevyydet luetaan eduiksi. Valittavalle voidaan tehdä suppea turvaselvitys.

Palkkaus 4500€/kk, TS:n mukaan. Hakija voi myös esittää oman palkkatoiveensa.
Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan.

Haastattelut pidetään viikolla 30.

Lisätietoja tehtävästä:
tilapäällikkö Kari Komonen gsm 044 369 4477, kari.komonen@lohja.fi
palvelutuotantojohtaja Pasi Perämäki gsm 050 527 6194, pasi.peramaki@lohja.fi (ajalla 10.-30.6.2021)

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 23.7.2021 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja.Kuoreen tunnus LOH-06-47-21. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Lohjan kaupunki, Tilakeskus
Osoite: Liessaarenkatu 2, 08100 Lohja
Lohjan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat