Tilapalvelupäällikkö - Kurikan kaupunki

Tilapalvelupäällikkö - Kurikan kaupunki

Teknisen osaston tilapalveluiden vastuualueella julistetaan haettavaksi toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen

TILAPALVELUPÄÄLLIKÖ 1.9.2019 alkaen.

Tilapalvelupäällikkö toimii tilapalveluyksikön vastuualuepäällikkönä. Hän vastaa kiinteistöjen kunnossa- ja ylläpidosta sekä toimii tilapalveluissa työskentelevien asiantuntijoiden ja työnjohtajien esimiehenä.

Tilapalvelupäällikön tehtäviä ovat muun muassa kiinteistöjen hallinta, talousarvion laatiminen ja toteutumisen seuraaminen tilapalveluiden osalta, toimia asiantuntijana ja viranhaltijana erilaisissa työryhmissä ja hankkeissa sekä vastata kiinteistöjen hallinnasta. Lisäksi tilapalvelupäällikkö toimii tarvittaessa asiantuntijana ja valmistelijana teknisen lautakunnan, hallituksen ja valtuuston kokouksissa.

Viran kelpoisuusehtona on tehtäväalueeseen soveltuva korkeakoulututkinto (insinööri AMK).

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työskentelyasennetta, hyviä tietoteknisiä valmiuksia sekä kokemusta rakennushankkeiden valmistelusta ja kiinteistöjen hallinnasta.

Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy 5.8.2019 klo 15.00.

Lisätietoja

http://www.kurikka.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa vt. tekninen johtaja Kati Sulonen, puh. 044 735 5441, kati.sulonen@kurikka.fi.

Kurikan kaupunki, Tekninen toimi
Osoite: PL 500, 61301 Kurikka

Kurikka tarjoaa asukkailleen monipuoliset ja laadukkaat palvelut kaikkiin elämän vaiheisiin. Kaupungissa on vahva yrittäjäperinne, ja suurimpia toimialoja ovat maatalous sekä metalli- ja huonekaluteollisuus. Kurikka on pinta-alaltaan Etelä-Pohjanmaan suurin ja väkiluvultaan (n. 22 000) maakunnan toiseksi suurin kaupunki. Katso lisää: www.kurikka.fi

Tutustu työnantajaan