Tilapalvelupäällikkö - Lahden kaupunki

Tule TILAPALVELUPÄÄLLIKÖKSI Lahden Tilakeskukseen! Etsimme osaavaan ja innostuneeseen työyhteisöömme uutta motivoitunutta osaajaa vastaamaan toimitilavuokrauksesta ja tilajärjestelyistä 4.1.2021 alkaen.

Lahden Tilakeskus on kunnallinen taseyksikkö, jonka tehtävänä on huolehtia kaupungin omistamasta toimitilakannasta sekä järjestää kaupunkiorganisaatiolle toimitilat ja niihin sovitut kiinteistöpalvelut. Hallinnassamme on yhteensä noin 500 000 m2 toimitilaa ja liikevaihto on noin 68 milj. euroa. Organisaatiossamme on tällä hetkellä 43 kiinteistöhallinnon, rakennuttamisen ja ylläpitopalveluiden ammattilaista.

Tilakeskuksen tilapalvelupäällikkönä pääset kehittämään toimintaamme tilahallinnon osalta. Toimit tilapalveluryhmän esimiehenä sekä Tilakeskuksen johtoryhmän jäsenenä. Vastaat toimitilavuokraukseen, tilajärjestelyihin liittyvistä tehtävistä. Koordinoit markkinointia ja valmistelet omaisuuden salkuttamista ja hoidat siihen liittyviä myynti- ja vuokraustehtäviä.

Edellytämme, että sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto sekä riittävä työkokemus kiinteistöliiketoiminnasta. Menestyäksesi tehtävässä sinulla on kokemusta ja näyttöjä neuvottelu- ja sopimusosaamisesta sekä projektinjohtamisesta tai tiiminvetäjänä toimimisesta. Olet aktiivinen, järjestelmällinen sekä vastuuntuntoinen, ja sinulla on tavoitteellinen ja taloudellinen ajattelutapa. Sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot ja viestit selkeästi sekä suullisesti että kirjallisesti.

Arvostamme kokemustasi rakennuttamisesta, kiinteistöjen ylläpidosta, kiinteistökehittämisestä sekä alan tietojärjestelmien käytöstä. Eduksi on, jos sinulla on hankintalain tuntemusta ja kokemusta julkisista hankinnoista. Arvostamme myös kiinteistöalan täydentäviä tutkintoja, esim. LKV, Kiat, AKA, tai KHK.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan ja tehtäväkohtainen palkka on 4 268,90 €/kk. Tämän lisäksi on mahdollista saada aiempaan työkokemukseen perustuvaa lisää.

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Tehtävässä noudatetaan kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimusta (TS) ja 6 kuukauden koeaikaa. Virkaan valittavan on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Virka on uudelleen haettavana.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään 30.10.2020 klo 9.00.

Lisätietoja

https://www.lahti.fi/kaupunki-ja-paatoksenteko/tietoja-lahdesta/lahden-tilakeskus/
https://www.lahti.fi/kaupunki-ja-paatoksenteko/lahti-tyonantajana/

Tutustu työnantajaan

Toimitilajohtaja Jouni Arola puh. 050 559 4227
sähköposti: jouni.arola@lahti.fi

Lahden kaupunki, Lahden Tilakeskus
Osoite: Aleksanterinkatu 24 A, 15140 Lahti

Lahti on sinun kaupunkisi – ja uusi työpaikkasi?

Henkilöstömme mukaan meillä saa tehdä merkityksellistä, sopivasti haastavaa työtä, johon voi itse vaikuttaa. Asiantuntijamme arvostavat myös työpaikan varmuutta, monipuolisia työtehtäviä sekä hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla kaupungin sisällä. Meillä suhtaudutaan positiivisesti työelämän joustoihin, etätyöhön sekä työn ja perheen tasapainossa pitämiseen. Tunnemme työmme tavoitteet ja koemme onnistumisen iloa yhdessä.

Lahti ylitti juuri 120 000 asukkaan rajan ja hakee vahvaa kasvua uutena yliopistokaupunkina. Lahti on Euroopan ympäristöpääkaupunki vuonna 2021 ja tarjoaa kansainvälisesti kiinnostavan toimintaympäristön ja ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, arki sujuvaa ja monipuolinen asuinympäristö on viihtyisä. Asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta ja matkailijat ihastuvat luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja tapahtumatarjontaan.

Tervetuloa Lahden kaupungille 3600 ammattilaisen joukkoon huolehtimaan kaupunkilaisten sujuvasta arjesta!