Skip to main content
test
Tilapalvelupäällikkö - Juuan kunta

Haemme tilapalvelupäällikköä vakinaiseen virkasuhteeseen

Tilapalvelupäällikkö vastaa vastuualueesta, johon kuuluu kunnan omistama rakennuskanta sekä asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöissä olevat osakehuoneistot omistajavastuulle kuuluvilta osin. Tehtäviin kuuluu edellä mainittujen kohteiden käyttö-, hoito- ja kunnossapitotehtävät sekä investointeihin liittyvät tehtävät. Lisäksi tehtäviin kuuluu kunnan energia- ja ilmastoasioiden valmistelu ja täytäntöönpano sekä vastuualueen kehitystyöt.

Kelpoisuusvaatimuksena tilapalvelupäälliköltä edellytetään kiinteistöihin, maankäyttöön, energiaan, ympäristötekniikkaan tai rakentamiseen soveltuvaa ylempää tai alempaa korkeakoulututkintoa, vastaavaa ammattikorkeakoulututkintoa tai ylempää ammattikorkeakoulututkintoa. Myös vastaava teknillisessä oppilaitoksessa suoritettu insinöörin/teknikon tutkinto katsotaan kelpoisuusehdot täyttäväksi tutkinnoksi.

Tehtävänkuvauksen tarkemmasta kuvauksesta voit katsoa Juuan kunnan 1.8.2023 voimaantulevasta hallintosäännöstä.
http://dynastyjulkaisu.pohjoiskarjala.net/juuka/kokous/2023285-3-10209.PDF

Mitä odotamme ja toivomme sinulta?

Meille työyhteisö ja sen kehittäminen on tärkeää, joten haemme innostavaa ja alaisia tukevaa esihenkilöä, jolla on myös halua kehittää Juukaa vastuualueellaan yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Luonnollisesti odotamme sinulta hyviä yhteistyö-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja.

Katsomme eduksi Dynasty-ohjelman tuntemuksen ja valmiuden tehdä virkavastuun alaisia ratkaisuja. Katsomme eduksi myös kunnallishallinnon tai valtionhallinnon tuntemuksen.

Tehtävässä tarvitaan myös ongelmanratkaisukykyä, ja hyvät projektinhallintataidot tulevat enemmän kuin tarpeeseen. Oman auton käytön katsomme eduksi tehtävän menestyksekkään hoitamisen kannalta. Huomioimme suosittelijat.

Tukenasi työssä sinulla on huikea tiimimme! Henkilöstömme on meille tärkeä ja tuemme työssä jaksamista erilaisilla henkilöstöetuuksilla (Smartum, virkistyspäivät jne.)

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Tilapalvelupäällikön tehtäväkohtainen palkka on 3 525,90 euroa kuukaudessa. Tehtäväkohtaisen palkan päälle voidaan maksaa muita virka/työehtosopimuksen mukaisia palkanlisiä.

Tehtävä alkaa 1.8.2023 tai sovitusti.

Hakuaika päättyy 9.6. klo 12.00. Kunnanhallitus kokoontuu 9.6. klo 14.00 valitsemaan haastatteluihin etenevät.

Tehtävään haetaan Kuntarekryn kautta osoitteessa: www.kuntarekry.fi. Sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn tulee liittää opinto/tutkintotodistukset ja muut kelpoisuuden osoittavat asiakirjat sekä työtodistukset. Varaudu tuomaan asiakirjat alkuperäisinä mahdolliseen haastatteluun.

Haluamme tavata sinut kasvotusten, joten haastattelut järjestetään Juuan kunnantalolla 12-14.6.

Rekrytointipäätökset pyritään tekemään mahdollisimman pian haastattelujen jälkeen.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tekninen johtaja Timo Möttönen 040 104 2601 / timo.mottonen@juuka.fi
Kunnanjohtaja Henri Tanskanen 040 104 2001 / henri.tanskanen@juuka.fi

Lisätietoja

Juuan kunta, Tekninen toimi

Juuka sijaitsee Pohjois-Karjalassa, Pielisen länsirannalla. Juuka on n. 4500 asukkaan elinvoimainen kunta. Lähimmät kaupungit ovat Nurmes, Lieksa ja Joensuu. Korkeat vaaranselänteet, laaja Pielinen ja keskellä Pielistä sijaitseva Paalasmaan saariryhmä muodostavat juukalaisen maiseman erityispiirteen. Juuan kunta kuuluu Joensuun maakuntakeskukseen ja Nurmeksen seutukuntakeskuksen vaikutusalueeseen. Juuan kunta on savuton työpaikka.

Juuan kunnan kokonaispinta-ala on 1846 neliökilometriä, josta vesipinta-alaa 325 neliökilometriä. Vesistön rantaviivan pituus on n. 438 km. Juukaan voi tutustua www.juuka.fi


Osoite: Poikolantie 1, 83900 Juuka
Juuan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat