Skip to main content
test
Tillfällig städare - Kokkolan kaupunki

Karleby stad söker städare för visstidsanställning för tiden 26.6.2023-10.3.2024. Ansökningstiden går ut den 11.4.2023 och arbetsförhållandet börjar den 24.3.2023 eller enligt överenskommelse. Arbetstiden är 30,45 h/vecka och tiden då man utför arbetet är mellan kl. 06.00 - 18.00.

Arbetet som vikarie förutsätter kunskaper i det praktiska städarbetet, god förmåga att planera sitt eget arbete samt goda kunskaper i växelverkan- och kundbetjäning. Vi önskar att du har en aktiv och flexibel sätt att arbeta samt god serviceanda.

Vi förutsätter:
Av sökanden förutsätts yrkesexamen för städare, annan lämplig utbildning inom branschen eller arbetserfarenhet från branchen.
Hygienpass och arbetssäkerhetskort ses som meriter.
I arbetet behövs grundläggande kunskaper i IT.

I befattningen tillämpas en prövotid på fyra månader.
Den som blir vald ska inom prövotiden visa upp ett av arbetsgivaren godtagbart läkarintyg över sitt hälsotillstånd. Ursprungliga studie- och arbetsintyg visas upp i samband med en eventuell intervju.

Arbetstagaren väljs på basis av lämplig utbildning, arbetserfarenhet och lämplighet för arbetsuppgiften ifråga samt en eventuell intervju.

Vi välkomnar till vårt team en person, som har en aktiv och flexibel attityd till arbetet samt till arbetsmiljön. Förutom yrkeskunskap värdesätter vi också utvecklings- och serviceanda, samt att du förbinder dig till arbetsgivarens värden.

Utöver din lön erbjuder vi dig stöd med ePass som används för sport- och kulturaktiviteter och andra förmåner relaterade till fritid och välmående på jobbet. Vi erbjuder en mångsidig företagshälsovård och du har möjlighet till fortbildning anordnad av arbetsgivaren.
Arbetsgivaren förbehåller sig rätten till ändringar i rekryteringen.

Skicka din ansökan senast 15.6.2023 kl. 12.00 endast via Kuntarekry.
www.kuntarekry.fi.

Uppgiftsbaserad lön enligt AKTA 1584,04€/ månad (79,61%)

Arbetsenhets adress:
Libecksgatan 32, 67200 Karleby

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Mirva Suomela, mirva.suomela@kokkola.fi, 0408068313

Lär dig mer om oss

Kokkolan kaupunki, Kaupunkiympäristö, Kaupunkitoimitilat, Puhtaus- ja ruokapalvelut

Karleby, det tvåspråkiga landskapscentret för Mellersta Österbotten, är en havsnära och växande stad i ständig utveckling. Staden med nästan 50 000 invånare erbjuder mångsidigt boende, täckande basservice, goda trafikförbindelser samt utmärkta möjligheter till utbildning och fritidssysselsättning. Som arbetsgivare är Karleby stad en betydande multikoncern med 2 300 anställda såväl inom undervisning och fostran som inom teknik, förvaltning och kultur.

Karleby stads Städ- och matservice är en resultatenhet som är underställd sektorn Stadsmiljö. Städservicen producerar, köper och utvecklar kundorienterad, högklassig och konkurrenskraftig städ- och anknytande service för stadens ämbetsverk och inrättningar. Kunnandet, yrkeskompeten- sen och utvecklingen hos personalen som producerar servicen stöds på många olika sätt under hela arbetskarriären.


Adress: Kauppatori 5, 67100 Kokkola
Karleby stad - Savuton työpaikka Karleby stad - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat