Skip to main content
test
Timlärare med specialklassläraruppgifter - Porvoon kaupunki

Svenskspråkiga grundläggande utbildningstjänster och gymnasieutbildningstjänster söker specialklasslärare i smågrupp, för barn med funktionsvariationer och förlängd läroplikt, för tiden 1.8.2023- 31.7.2025. Undervisningen sker i Strömborgska skolan, som är en sammanhållen grundskola för åk 1-9.

För varje enskild elev uppgörs en individuell plan där studierna enligt läroämnen eller verksamhetsområden beskrivs. Eleverna inkluderas i allmän undervisning då eleven gynnas av det. Vi erbjuder moderna utrymmen i en nybyggd skola med naturen och stadens service nära inpå.

Borgå är en barnvänlig stad. Vi stöder barnens uppväxt och skapar en enhetlig lärstig från småbarnspedagogiken till andra stadiet. Vi satsar på elevernas välbefinnande samt på god undervisning. Borgå stad erbjuder goda möjligheter att förverkliga högklassig undervisning i nya och mångsidiga lärmiljöer.

Samarbete är viktigt i vår verksamhetskultur, vi satsar även på arbetsvälmående och utvecklar ledningssätten.

Vill du vara med och skapa framtiden? Sök då till Borgå!

Till arbetsbilden hör ett nära samarbete med skolgångshandledare, skolans övriga lärare samt elevvårdspersonal. Andra viktiga samarbetsparter är bland annat personal inom specialsjukvården och handikappomsorgen.

Examensbetygen som visar behörigheten (specialklasslärarbehörighet) ska uppvisas i samband med en eventuell intervju. Godtagbart intyg över den valdas hälsotillstånd samt straffregisterutdrag (504/2002) bör uppvisas innan tjänsten tillträds. Prövotid på 6 månader tillämpas.

Skicka din ansökan senast 13.2.2023 före kl. 15.00 via länken Sök nu!

På frågor svarar rektor Carola Wiksten, 040 3507011, carola.wiksten@porvoo.fi.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/sv/fostran-och-utbildning/grundlaggande-utbildning/
https://www.porvoo.fi/sv/fostran-och-utbildning/grundlaggande-utbildning/valkommen-till-skolan/grundskolor/stromborgska-skolan/

Tutustu työnantajaan
  • Strömborgska skolan
  • Työpaikka
  • 487297
  • 1.8.2023- 31.7.2024.
  • Lönen fastställs enligt UKTA.
  • 26.1.2023 - 13.2.2023 15:00
  • KuntaUusimaa

Yhteystietomme

På frågor svarar rektor Carola Wiksten, 040 3507011, carola.wiksten@porvoo.fi.

Lisätietoja

Strömborgska skolan

Vackra, historiska och samtidigt moderna och pulserande Borgå är en livskraftig hemstad med över 50 000 invånare, som växer och utvecklas starkt. Här arbetar vi varje dag vi tillsammans för en bättre vardag och en hållbar morgondag.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och det centrala läget som metropolområdets östra centrum är hemligheten bakom stadens dragningskraft.

Det är viktigt för oss att var och en känner sig uppskattad. Ett meningsfullt arbete är grunden för vår personals välbefinnande. Vi uppmuntrar aktivt var och en att utveckla det egna kunnandet och arbetsbeskrivning. Hos oss hittar var och sin drömarbetsplats.

Välkommen till Borgå – här gör människorna staden.


Osoite: Pepotvägen 2, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat