Skip to main content
test
Timlärare med specialklassläraruppgifter - Porvoon kaupunki

Svenskspråkiga grundläggande utbildningstjänster och gymnasieutbildningstjänster söker timlärare med specialklassläraruppgifter till en ordinarie tjänst från 1.8.2023. Undervisningen sker i första hand i åk 7-9 men kan också i ett senare skede ske i åk 1-6. Första arbetsplatsen är i Strömborgska skolan.

Strömborgska skolan är en sammanhållen grundskola för åk 1-9. Undervisningen sker dels som kompanjonundervisning och dels i smågrupp. Vi erbjuder ändamålsenliga utrymmen i en nybyggd skola med naturen och stadens service nära inpå. .

Borgå är en barnvänlig stad. Vi stöder barnens uppväxt och skapar en enhetlig lärstig från småbarnspedagogiken till andra stadiet. Vi satsar på elevernas välbefinnande samt på god undervisning. Borgå stad erbjuder goda möjligheter att förverkliga högklassig undervisning i nya och mångsidiga lärmiljöer.

Samarbete är viktigt i vår verksamhetskultur, vi satsar även på arbetsvälmående och utvecklar ledningssätten.

Vill du vara med och skapa framtiden? Sök då till Borgå!

Examensbetygen som visar behörigheten (specialklasslärarbehörighet) ska uppvisas i samband med en eventuell intervju.

Godtagbart intyg över den valdas hälsotillstånd samt straffregisterutdrag (504/2002) bör uppvisas innan tjänsten tillträds. Prövotid sex månader tillämpas.

Skicka din ansökan senast 13.2.2023 före kl. 15 via Sök nu länken.


På frågor svarar rektor Carola Wiksten, tfn 040 350 7011, carola.wiksten@porvoo.fi.


Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/sv/fostran-och-utbildning/grundlaggande-utbildning/
https://www.porvoo.fi/sv/fostran-och-utbildning/grundlaggande-utbildning/valkommen-till-skolan/grundskolor/stromborgska-skolan/

Tutustu työnantajaan
  • Strömborgska skolan
  • Työpaikka
  • 487312
  • Från 1.8.2023
  • Enligt UKTA
  • 26.1.2023 - 13.2.2023 15:00
  • KuntaUusimaa

Yhteystietomme

På frågor svarar rektor Carola Wiksten, tfn 040 350 7011, carola.wiksten@porvoo.fi.

Lisätietoja

Strömborgska skolan

Vackra, historiska och samtidigt moderna och pulserande Borgå är en livskraftig hemstad med över 50 000 invånare, som växer och utvecklas starkt. Här arbetar vi varje dag vi tillsammans för en bättre vardag och en hållbar morgondag.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och det centrala läget som metropolområdets östra centrum är hemligheten bakom stadens dragningskraft.

Det är viktigt för oss att var och en känner sig uppskattad. Ett meningsfullt arbete är grunden för vår personals välbefinnande. Vi uppmuntrar aktivt var och en att utveckla det egna kunnandet och arbetsbeskrivning. Hos oss hittar var och sin drömarbetsplats. Välkommen till Borgå – här gör människorna staden.


Osoite: Pepotvägen 2, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat