Skip to main content
test
TK-lääkärin virka - Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä

PoSassa on haettavana 22.12.2022 klo 15:00 mennessä

1 TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIN VIRKA

Tervetuloa iloiseen ja aktiiviseen joukkoomme ! Medisiinariliitto valitsi Kankaanpään TK:n vuoden 2021 työpaikaksi. Suuntaamme uuteen ja kehitämme toimintaamme kohti tulevaisuuden sote -keskusta. Pyrimme palveluissamme kohti jonottomuutta ja 14-7 päivän hoitotakuuseen. Kuljemme kohti Satakunnan hyvinvointialuetta. 1.1.23 olemme HVA:lla ja palvelulupauksen ja HVA:n järjestämisvastuun velvoittamana palvelumme jatkuvat ensi syksyyn asti muuttumattomina, jolloin HVA:n palveluverkkoselvitys valmistuu.

Toivomme joukkoomme esim. infektiotaudeista kiinnostunutta yleislääkäriä, joka toimisi pohjoisen alueen tartuntatautilääkärinä yhteistyössä Satadiagin infektioyksikön kanssa, myös geriatriasta kiinnostuneelle löytyy töitä; ehdottomasti kaikki lääkärit ovat tervetulleita meille. Virkaa on mahdollista hoitaa myös osittain etätyönä. Lääkäritilanteemme on nyt hyvä !

Pohjois-Satakunnassa sijaitsevaan kuntayhtymäämme kuuluvat Kankaanpää&Honkajoki-kuntaliitos, Jämijärvi, Karvia, Pomarkku ja Siikainen. Väestöpohja on n. 19 800. Tuotamme laadukkaita ja terveyshyötyä tuottavia palveluita oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa. PoSa loppuu 31.12.22 ja jatkossa toimimme HVA:n pohjoisena alueena.

Joukossamme on ammattitaitoinen henkilökunta, mm. useita yleislääketieteen el, sisätautilääkäri, radiologi, talossa on saatavilla myös geriatrin, gastrokirurgin, pediatrin,urologin ja päihdelääkärin palveluita. Meillä on hyvin toimiva akuuttihoitoa antava sairaala sekä kotisairaala. Palliatiivinen hoito on kehittynyttä. Päivystys on ulkoistettu. Triagea on kehitetty ja remontoidut modernit päivystystilat saatiin käyttöön 9/21. Palveluntuottajan kanssa sopimalla on mahdollisuus tehdä kiirevastaanottoa. Tiimityön olemme aloittaneet ja laajensimme sitä alkuvuodesta episodi-asiakkaisiin. Työnkuvan voi räätälöidä mieleisekseen.Kiireetöntä iltavastaanottoa voi halutessaan pitää. Meillä saat mahdollisuuden toteuttaa haluamiasi erikoisala- ja sektoritoiveita.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun lääkärin pätevyys ja hyvä suullinen sekä kirjallinen suomen kielen taito. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja. Virkaanvalitulla on 6 kk koeaika. Sinun toivomasi työnkuva järjestetään.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Saat:
Kattavan ja kokemuksen huomioon ottavan perehdytyksen.
Joustavat työajat, osa-aikatyöhön mahdollisuuden: 80 %:ssa maanantai tai perjantai vapaata ja saat pidennetyn viikonlopun
Vastaanottoajat mitoitetaan toiveidesi mukaisesti 20-60 min ja omanlainen toivomasi työnkuva.
Hyvät viikoittaiset koulutukset ja konsultaatiomahdollisuudet.
Etätyömahdollisuuden, video- ja chat -vastaanottoa voit halutessasi pitää.
Kilpailukykyisen palkan: LL 8200 € + tp-palkkiot, EL 8410-8700 € + tp-palkkiot ja kokemuslisät
Hyvän ilmapiirin
Mahdollisuuden työskennellä akuuttiosaston osastonlääkärinä
Autamme edullisen asunnon hankinnassa

Meillä on monipuolinen tehtäväkenttä, kokenut työyhteisö sekä kehitykseen ja koulutukseen kannustava työilmapiiri antavat erinomaiset mahdollisuudet ammatissa kehittymiseen.

Jos paikka kiinnostaa Sinua, laita sähköpostia tai soita. Paikkakunnalla on edullisia asuntoja tarjolla. Tule meille, lupaan, että viihdyt ! Tule vaikkapa tutustumaan muutamaksi päiväksi ja katsomaan mikä meininki Pohjois-Satakunnassa on ! Virat voidaan täyttää myös määräaikaisina sijaisuuksina.

Lisätietoja antaa ylilääkäri Margit Seppälä, margit.seppala@eposa.fi, puh. 044 577 3200. Lisätietoja myös www.eposa.fi, tule meille töihin.

Kankaanpää 24.11.2022

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Margit Seppälä, katso edellä

Lisätietoja

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä, Terveyspalvelut

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä, PoSa


Osoite: Tapalankatu 20, 38700 Kankaanpää

Sinulle suositellut työpaikat