TK vuodeosaston yksikönpäällikkö - Raaseporin kaupunki

Raaseporin kaupunki hakee yksikönpäällikköä TK:n vuodeosastolle.

TK:n vuodeosasto on osa Raaseporin kaupungin sosiaali- ja terveystoimialaa ja on osa terveyspalveluita. TK:n vuodeosasto on lyhytaikaosasto jossa on 40 vuodepaikkaa.

Vastuualueet
Yksikönpäällikkö toimii TK vuodeosaston hoitohenkilöstön esimiehenä ja tehtäviin kuuluu laadukas johtaminen ja toiminnan kehittäminen moniammatillisessa tiimissä vastaamaan asukkaiden tarpeita. Tehtäviin sisältyy oman toimialueen talousvastuu.

Kelpoisuusvaatimukset
Haemme sinua, jolla on sairaanhoitaja- tai terveydenhoitaja AMK tutkinto ja jolla on molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä johtamiskoulutus ja -kokemusta. Kokemus työstä vuodeosastolla katsotaan vahvaksi eduksi kuten myös kokemusta taloussuunnittelusta ja -seurannasta.

Raaseporin kaupunki soveltaa 1.3.2018 lukien henkilökunnalleen tartuntatautilain §:n 48 mukaista rokotusvaatimusta.

Palkkaus KVTES:n ja työn vaativuusarvioinnin mukaan. Koeaika on 6 kuukautta.

Henkilökohtaiset ominaisuudet
Edellytämme sosiaalisia taitoja, oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta sekä myönteistä suhtautumista uudenlaiseen ajatteluun ja muutoksiin. Olet innovatiivinen ja sinulla on kyky opastaa, rohkaista ja inspiroida muita työntekijöitä. Työtehtävät edellyttävät itsenäistä työskentelytapaa. Henkilökohtaisella sopivuudella on suuri merkitys.

Lisätietoja antaa terveyspalvelupäällikkö Annika Rehn, puh. 019 289 2213, annika.rehn@raasepori.fi.

Hakemus täytetään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 322064. Hakuaika päättyy 27.11.2020 klo 15.00.

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.raasepori.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa terveyspalvelupäällikkö Annika Rehn, puh. 019 289 2213, annika.rehn@raasepori.fi.

TK vuodeosasto
Osoite: Sairaalakuja 1, 10600 Tammisaari

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.

Raaseporin kaupunki - Savuton työpaikka Raaseporin kaupunki - Unicef lapsiystävällinen kunta