Skip to main content
test
Töihin Kainuun soteen - Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Olemme Kainuun suurin työnantaja. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä sekä monipuolisia työsuhde-etuja. Olemme sitoutuneet kehittämään työhyvinvointia ja kannustamme osaamisen kehittämiseen tarjoamalla hyviä koulutusmahdollisuuksia. Olemme saaneet palautetta rennosta ja mukavasta työilmapiiristä, hyvästä kollegiaalisesta tuesta ja joustavista työajoista.

Psykologeille tarjoamme joustavat työajat ja yksilölliset toimenkuvat. Sosiaalityöntekijöille tarjoamme monipuolisia ja palkitsevia työtehtäviä lapsiperheiden sosiaalipalveluissa, aikuissosiaalityössä, vammaispalveluissa sekä erityispalveluissa, kuten aikuisten mielenterveys- ja päihdepalveluissa, sairaalan sosiaalityössä ja vanhuspalveluissa. Tarjoamme myös mahdollisuuden suunnitella urapolkua yhdessä kollegoiden kanssa.

Tarvitsemme osaajia myös muihin kuin sosiaali- ja terveydenhuollon tehtäviin esim. kuljetus-, materiaali-, sihteeri- ja ravintopalveluihin.


Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rekry@kainuu.fi, puh. 044 797 4056
www.toihinkainuunsoteen.fi

Lisätietoja

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 800 henkilöä.

Kainuun sote on savuton työpaikka.


Osoite: -, Hyrynsalmi, Kajaani, Kuhmo, Paltamo, Ristijärvi, Sotkamo, Suomussalmi

Sinulle suositellut työpaikat