Skip to main content
test
Toimialajohtaja, hallintopalvelut - Liedon kaupunki

Toimialajohtaja, hallintopalvelut

Haemme Liedon kaupunkiin hallintopalveluiden toimialajohtajaa.

Tehtävänkuvaus
Liedossa pääset kehittämään kasvavaa ja elinvoimaista kaupunkia Turun seutukunnan ytimessä. Päätöksenteko on nopeaa ja joustavaa, olemme tutkimustenkin mukaan Suomen yrittäjäystävällisin kunta. Toimialajohtaja vastaa sisäisten palveluiden toiminnasta. Palveluyksiköt ovat henkilöstö-, asianhallinta-, tietohallinto, talous-, työllisyys- ja maaseutupalvelut. Hallintopalveluiden toimialajohtaja on kaupungin johtoryhmän jäsen ja kaupunginjohtajan sijainen.

Odotuksemme
Odotamme sinulta kunnallishallinnon, kuntien toimintaympäristön ja poliittisen päätöksenteon tuntemusta. Saat asioita tapahtumaan hyvässä yhteistyössä oman organisaation ja sidosryhmien kanssa. Muodostat päätöksiä ja linjauksia omalla vastuualueellasi. Huomioit päätöksissäsi organisaation arvoja ja sovittuja periaatteita. Sopeudut toimimaan erilaisten ihmisten kanssa. Tuot esille omat näkemyksesi, osaat kuunnella muita ja kohtaat ristiriitatilanteet rakentavasti. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, ilmaiset itseäsi selkeästi ja osaat pitää muut ajan tasalla työn kannalta tärkeistä asioista.

Hallintopalveluiden toimialajohtajan kelpoisuusvaatimus on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja perehtyneisyys kunnallishallintoon. Hallintotieteiden tai oikeustieteiden ylempi korkeakoulututkinto katsotaan eduksi.

Hakemukset ja lisätiedot
Virka täytetään toistaiseksi voimassa olevana. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävässä on kokonaispalkkaus.

Hakemukset pyydetään toimittamaan Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta.

Lisätietoja

http://www.lieto.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kaupunginjohtaja Mika Ingi, p. 040 758 7963, mika.ingi@lieto.fi, sekä MPS-konsultti Henri Huopalahti p. 050 406 5944.

Lisätietoja

Liedon kaupunki, Hallintopalvelut

Lieto on yli 20 000 asukkaan kasvava, yritteliäs, viihtyisä ja luonnonläheinen kaupunki Varsinais-Suomessa. Liedon kaupungin henkilökunta tuottaa asukkailleen ammatillisesti korkeatasoisia ja ihmisläheisiä palveluita. Meillä työskentelee noin 1300 eri alojen ammattilaista kuudella eri toimialalla.


Osoite: Kirkkotie 13, 21420 Lieto

Sinulle suositellut työpaikat