Skip to main content
test
toimialasihteeri - Sotkamon kunta

Haluatko olla osa menestyksekästä organisaatiota, joka on tunnettu kasvupotentiaalistaan, eteenpäin menostaan ja jatkuvasta uudistumisestaan? Haemme nyt innostunutta ja taitavaa toimialasihteeriä osaksi Kultamunien kotipesän tiimiä Sotkamoon!

Vakituisen työsuhteen työtehtäviisi hallinnon toimialalla kuuluvat monipuoliset keskushallinnon kokous- ja asianhallinnan tehtävät, johdon avustavat tehtävät, henkilöstöhallinnon tehtävät sekä asiakaspalvelun ja viestinnän tehtävät. Meillä ei ole paikkaa urautumiselle, sillä meillä työskennellään hyvällä sykkeellä kunnassa, jossa tähdet loistavat maakunnan kirkkaimpina.

Me emme pelkää haasteita, vaan otamme ne vastaan avoimin mielin ja intohimolla. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät, kun annamme tilaa luovuudelle ja rohkeudelle. Tiimimme on täynnä erilaisia persoonia, joilla kaikilla on tärkeä rooli osana menestyksekästä organisaatiotamme. Vastuullisena ja huolellisena työskentelijänä olet lämpimästi tervetullut meidän porukkaan.

Hakijalta odotamme ammattikorkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta. Koulutuksen lisäksi arvostamme aikaisempaa työkokemusta vaativista toimistoalan tehtävistä sekä hyviä organisointi- ja viestintätaitoja. Eduksi luetaan julkishallinnon kokemus. Tehtävässä menestymistä tukee myös kyky itsenäiseen työskentelyyn, joustavuus sekä positiivinen asenne.

Vapaa-ajalla sinulla on täällä sellaiset mahdollisuudet, joita Vuokatin matkailijat ihastelevat. Meillä sanotaankin, että olemme #lomalla365 asuessamme lomaympäristössä ympäri vuoden. Siitä ympäristöstä voit nauttia muun muassa työnantajan henkilöstöetuuksien puitteissa.

Jos olet innostunut, taitava ja haluat olla osa menestyksekästä tiimiämme, lähetä meille hakemuksesi jo tänään, mutta kuitenkin viimeistään 19.6.2023 klo 15 mennessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

hallinto- ja henkilöstöjohtaja Riikka Boren, p. 040 1986 318 tai kunnanjohtaja Mika Kilpeläinen, p. 044 7502 111, etunimi.sukunimi@sotkamo.fi

Lisätietoja

Sotkamon kunta, Hallintopalvelut

Sotkamo on monipuolisuudellaan kuntien kärjessä. Sotkamon monipuolisuus perustuu hyviin palveluihin, vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin, elinkeinoelämän kehittämiseen ja kunnan kehittämisaktiivisuuteen. Sotkamon kunta on vuosien mittaan saanut yrittäjämyönteisimmän, imagoltaan parhaan, luovimman kunnan ja monet muut tunnustukset. Sotkamossa bisneksen tekemisen vireys ja luonnonläheisyys viihtyvät vierekkäin. Ota yhteyttä ja tutustu sotkamolaiseen tapaan toimia! Sotkamon kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Markkinatie 1, 88600 Sotkamo

Sinulle suositellut työpaikat