Toiminnan ohjaaja, Kolpene Aisakello, Sodankylä

Hakuaika päättyy  24.6.2024 15:00

Toiminnan ohjaajaksi Sodankylän Aisakelloon!

Lapin hyvinvointialueelle haetaan Sodankylässä sijaitsevaan Aisakellon asumisyksikköön Toiminnan ohjaajaa.

Aisakellon asumisyksikössä asuu 15 erityistä tukea tarvitsevaa asukasta. Työssämme on tärkeää tukea asukkaita omien voimavarojen löytämiseen ja käyttämiseen. Asukkaiden itsenäistä selviytymistä ja sosiaalista vuorovaikutusta tuetaan yksilöllisillä menetelmillä. Asumisyksikössä käytetään puhetta tukevia ja korvaavia kommunikaatiomenetelmiä. Työntekijät työskentelevät asukkaan kotona kunnioittaen hänen itsemääräämisoikeuttaan. Haluamme mahdollistaa asukkaille tasa-arvoisen, yksilöllisiä tarpeita ja valinnanvapautta kunnioittavan arjen. Hyvä työilmapiiri on meille arvokas ja tärkeä asia.

Toiminnan ohjaajana osallistut asukkaiden perushoivaan, huolenpitoon ja ohjauksen toteutumisiin kaikissa arjen toiminnoissa. Tämän lisäksi osallistut lääkehoidon toteuttamiseen lääkeluvallisena. Toiminnan ohjaaja vastaa palvelu- ja hoitosuunnitelmapalavereiden järjestämisestä ja suunnitelmien laadinnasta. Hän toimii asukkaiden verkoston yhteyshenkilönä (esimerkiksi sosiaalitoimi, edunvalvonta, Kela, päivätoiminta, henkilökohtainen avustus ja omaiset). Näihin tehtäviin on varattu erillistä viikkotyöaikaa. Työ on jaksotyötä, toiminnan ohjaajan työnkuvaan painottuu kuitenkin enemmän aamu- ja arkipainotteiseksi, sisältäen jonkun verran iltoja- ja viikonloppuja.

Tarjoamme Sinulle:
- Monipuolisen työnkuvan kehittyvässä työyhteisössä.
- Tehtäväkohtaisen palkkauksen 2 560 €/kk.
- Hyvinvointialueen yhteiset työhyvinvointiedut, kuten Smartum ja polkupyöräetu.
- Lähiesihenkilön ja moniammatillisen asiantuntijatiimin tuen työhösi.
- Moniammatillisen, innokkaan ja innovatiivisen työporukan.
- Joustavan työvuorosuunnittelun.
- Koulutusta mm. kommunikoinnin tukemiseen, itsemääräämisoikeuteen ja autismiin.

Pätevyysvaatimuksena toiminnan ohjaajan tehtävään on sosiaali- ja terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto esim. sosionomi tai soveltuva opistoasteinen tutkinto.
Arvostamme kehitysvamma-alaan ja autismiin liittyvää osaamista ja kokemusta, mutta se ei ole välttämätöntä. Perehdytämme tehtävään. Tehtävässä edellytetään kuntouttavaa työotetta ja toimintaa asiakkaiden yksilöllisten tavoitteiden mukaisesti sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen sekä voimassa olevien säännösten mukaisesti. Tehtävässä on enintään kuuden kuukauden koeaika. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry-palvelussa. Tehtävä on uudelleen haettavana 24.6.2024 klo 15.00 saakka.


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

Yhteydenotot:

Palveluvastaava Milla Leinonen milla.m.leinonen@lapha.fi puh. 040 6371791

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan