test

Toiminnan ohjaajan sijaisuus, Kolpene Rovaniemi

Hakuaika päättyy  6.10.2023 15:00

Oletko sinä etsimämme työn kehittämisestä kiinnostunut toiminnan ohjaaja?

Kolpeneen kuntoutuskeskus Vuomassa on haettavana vaativan erityisen tuen vastuualueella
Toiminnan ohjaajan sijaisuus (11kk).

Kolpeneen kuntoutuskeskus Vuomaan kaivataan juuri sinua, reipasta, ulospäin suuntautunutta ja työhön motivoitunutta ammattilaista. Tervetuloa meidän innovatiiviseen työporukkaamme.

Toiminnanohjaajana asiakkaan päivittäisen avustamisen ja ohjauksen lisäksi suunnittelet, toteutat, kehität ja arvioit yhteistyössä moniammatillisen työryhmän kanssa ryhmä- ja yksilötoimintaa kehitysvammaisille ja autismikirjon asiakkaille. Työhön sisältyy kirjaamista, joten odotamme sinulta kiinnostusta asiakastietojärjestelmän käyttöön ja hyvää kirjallista ilmaisua.

Arvostamme kehitysvamma-alaan ja autismiin liittyvää osaamista ja kokemusta neuropsykiatristen asiakkaiden parissa työskentelystä. Jos sinulla ei ole kertynyt vielä kokemusta, perehdytämme ja koulutamme sinut tehtävään. Tehtävissä edellytetään kuntouttavaa työotetta ja toimintaa asiakkaiden yksilöllisten tavoitteiden mukaisesti sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Koulutusmyönteisenä työyhteisönä panostamme paljon työntekijöidemme koulutukseen. Hyvä työilmapiiri on meille arvokas ja tärkeä asia.

Pätevyysvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto tai soveltuva opistoasteinen tutkinto.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen sekä voimassa olevien säännösten mukaisesti. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi lain (504/2002) edellyttämä rekisteriote.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry-palvelussa 06.10.2023 klo 15:00 mennessä.
Olethan ripeä, haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja valitsemme työntekijän heti sopivan hakijan löytyessä hakuajan vielä ollessa kesken.

Meitä voit seurata Facebook: Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskus, Instagram: kolpene_


Lisätietoja

https://lapha.fi
https://kolpene.fi

Tiedustelut:
Palveluesihenkilö Eija Peteri, eija.peteri@lapha.fi p. 040 653 6242
Palvelupäällikkö Minna Halme, minna.halme@lapha.fi p. 040 737 6352

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint

Tutustu työnantajaan