Toiminnanjohtaja luontokoulu Hailiin 1.4.-31.12.21 - Kotkan kaupunki

Kotkan opetustoimeen haetaan määräaikaista toiminnanjohtajaa luontokoulu Hailiin ajalle 1.4.-31.12.2021.

Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluu luontokoulutoiminnan suunnittelu ja toteutus, opetusmateriaalin valmistaminen, luontokoulun talouden seuranta sekä mahdolliset muut tehtävät, kuten ympäristökasvatuksen alueellinen kehittäminen yhteistyössä muiden alueen toimijoiden kanssa. Hailin toiminnan painopiste on kotkalaisten alakoulujen luontokouluretket, mutta myös varhaiskasvatus, yläkoulut ja lukiot käyttävät luontokoulun palveluja. Luontokoulupäivät toteutetaan pääasiassa päiväkotien ja koulujen lähimaastoissa ulko-opetuksena.

Kelpoisuusvaatimuksena on ympäristö- ja/tai kasvatusalan korkeakoulu- tai AMK-tason tutkinto tai muu soveltuva koulutus. Arvostamme kokemusta ympäristökasvattajana tai muussa vastaavassa tehtävässä toimimisesta sekä varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen toimintaympäristön tuntemusta. Tehtävien menestyksellisen hoitamisen kannalta on tärkeää hyvien vuorovaikutus- ja yhteistyötaitojen lisäksi itsenäinen ja aktiivinen työskentelyote sekä kiinnostus luontokoulutoiminnan kehittämiseen. Toiminnanjohtajan työkenttä käsittää koko Kotkan kaupungin alueen, joten voimassa oleva ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus helpottavat tehtävien hoitoa.

Sijaisuuden ehdot määräytyvät KVTES:in mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3 036,53 €/kk ja viikoittainen työaika 36 h 15 min. Tehtävään valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilasta sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmäämme. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA. Haastattelut voidaan aloittaa hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.kotka.fi
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa Luontokoulu Hailin toiminnanjohtaja Tiina Lecklin, p.040 594 3531, tiina.lecklin @ kotka.fi

Kotkan kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Opetustoimen vastuualue
Osoite: Laivurinkatu 4, 48100 Kotka

Kotkan kaupungin yleissivistävään koulutukseen kuuluu 17 peruskoulua, kaksi lukiota ja aikuislukio. Opetustoimen tavoitteena on kehittää oppivaa, osaavaa, sivistynyttä ja hyvinvoivaa Kotkaa. Kaupunkimme on aktiivisesti mukana myös valtakunnallisessa kehittämistyössä.

Merikaupunki Kotka on kansainvälinen satamakaupunki, joka tunnetaan myös palkituista puistoistaan. Seudun suurin työnantaja, Kotkan kaupunki, pitää huolta työntekijöistään monin tavoin. Henkilöstöä ja esimiehiä koulutetaan suunnitelmallisesti ja tarjolla on monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kaupunki panostaa myös henkilöstön ja esimiesten vertaistoimintaan sekä osaamisen jakamiseen. Kotkan upea merellinen asuinympäristö luo hyvinvointia ja tarjoaa lukuisia harrastusmahdollisuuksia myös vapaa-ajalla. Bonuksena lyhyt, reilun tunnin matka pääkaupunkiseudulle.