Toiminnanohjaaja - Loviisan kaupunki

Toiminnanohjaaja - Loviisan kaupunki

Haemme toiminnanohjaajaa senioripalveluihin, tehostettuun palveluasumiseen, sijoituspaikka työsuhteen alkaessa Hyvän elämän talo Harmaakallio. Työ alkaa 2.5.2019 tai sopimuksen mukaan.

Toivomme että olet motivoitunut ja sitounut kehittämään ikäihmisten palveluasumista ja kuntoutusta. Pääasiallisina tehtävinä ovat yksikön henkilöjohtaminen ja toiminnan ohjaaminen, suunnittelu ja koordinointi.

Harmaakallio on ympärivuorokautista palvelua tarvitseville ikäihmisille suunnattu tehostetun palveluasumisen yksikkö. Rakennus valmistui vuonna 2017, asiakaspaikkoja on 56. Toiminta perustuu asukkaan yksilöllisiin tarpeisiin ja toiveisiin. Henkilöstö työskentelee joustavasti ja heidän työtapansa on kuntouttava.

Johtamisen ja vanhushoitotyön osaamisen lisäksi arvostamme hakijoilta hyviä ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä, neuvottelu- ja yhteistyötaitoja sekä halua ja kykyä hoitotyön kehittämiseen. Myönteisen ja innostavan ilmapiirin luominen sekä henkilökunnan hyvinvoinnista huolehtiminen ovat olennainen osa osastonhoitajan työtä.

Pätevyysvaatimus: sosiaali- tai terveydenhuollon AMK-tutkinto tai aikaisempi opistoasteen vastaava tutkinto. Työaika 38,75 h/viikko. Tehtävässä edellytetään molempien kotimaisten kielten hallintaa. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valittujen henkilöiden on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukainen rokotussuoja.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

palveluvastaava Monica Sund, monica.sund@loviisa.fi, puh 0440 555 380
palvelupäällikkö Lisbeth Forsblom, lisbeth.forsblom@loviisa.fi, puh 0440 555 345

Perusturvakeskus
Osoite: Loviisa

Loviisa on elinvoimainen vajaa 16000 asukaan kaksikielinen rannikkokaupunki. Hyvinvointipalveluiden tuotannosta huolehtii noin 1000 kaupungin työntekijää. Loviisasta löydät sekä maaseutu- että kaupunkimiljööt lähellä merta. Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut myös Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuunottamatta. Yhteistoiminta-alueella on noin 18 700 asukasta.
Lovisian kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan