Skip to main content
test
Toiminnanohjaaja - Keuruun kaupunki

Navikka on osa Keuruun kaupungin perusturvan ja työllisyyspalvelujen toimintoja. Navikka tarjoaa päivä- ja työtoimintaa kehitysvammaisille sekä työtä ja työtoimintaa osatyökykyisille, vajaakuntoisille ja pitkäaikaistyöttömille henkilöille. Toiminnot siirtyvät Keski-Suomen hyvinvointialueelle 2023 alusta.

Toiminnanohjaajan työtehtäviin kuuluu mm. Navikka toimintojen lähiesimiestyö, asiakastyö ja työnohjaus sekä verkostoyhteistyö pääasiassa asiakasasioissa. Navikka toimintoihin kuuluu toimintakeskuksen lisäksi myös Navikka puoti ja -kioski. Toiminnanohjaajana olet vuorovaikutuksellinen, joustava ja kehittämismyönteinen tiimipelaaja, et hätkähdä nopeista suunnitelman muutoksista, olet jämpti ja reilu huumoria unohtamatta. Sinulla on takataskussasi sosiaalialan AMK tai opistotasontutkinto suoritettuna, kokemusta lähiesimiestyöstä ja olet uudistusmyönteinen.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on sosiaalialan ammattikorkeakoulu tai aiempi opistoasteinen tutkinto.

Tehtävän palkkaus 02SOS050 mukaan, tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttävää työterveyshuollon lääkärintodistusta ennen tehtävän vastaanottamista.

Hae tehtävää sähköisesti Kuntarekryn kautta 1.7.2022 klo 15:00 mennessä

Lisätietoja

http://www.keuruu.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

työllisyyspäällikkö Erja Ikkala, p. 040 5440 139. säpo. erja.ikkala@keuruu.fi

Lisätietoja

Keuruun kaupunki, Perusturvapalvelut, Työllisyyspalvelut

Keuruu tarjoaa upeita mahdollisuuksia elämiseen järven rannalla. Rantatontteja löytyy kaava-alueilta ja kylistä. Hyvien rakennuspaikkojen lisäksi Keuruulla on loistavat julkiset ja kaupalliset palvelut. Keuruu on satsannut viime vuosina liikuntapaikkoihin. Uusia kohtaamispaikkoja on uudistuneen uimahallin lisäksi syntynyt mm. Keilakeskukseen ja Kurkisaareen. Keuruulla on aikaa omille ajatuksille ja unelmille. Keskitä elämäsi Keuruulle ja elä unelmat todeksi!


Osoite: Multiantie 5, 42700 Keuruu
Keuruun kaupunki - Savuton työpaikka Keuruun kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat