Toiminnanohjaaja, Mäntyrinne 2, Kolpene, Rovaniemi

Hakuaika päättyy  5.6.2024 15:00

Kolpeneen Mäntyrinteelle kaivataan juuri sinua, reipasta, ulospäin suuntautunutta ja työhön motivoitunutta ammattilaista. Tervetuloa meidän innovatiiviseen työporukkaamme.

Oletko sinä etsimämme työn kehittämisestä kiinnostunut toiminnan ohjaaja?
Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskuksessa on haettavana Mäntyrinne 2:lla Toiminnanohjaajan tehtävä.

Toiminnanohjaajana asiakkaan päivittäisen avustamisen ja ohjauksen lisäksi suunnittelet, toteutat, kehität ja arvioit yhteistyössä moniammatillisen työryhmän kanssa ryhmä- ja yksilötoimintaa kehitysvammaisille ja autismikirjon asiakkaille. Työhön sisältyy kirjaamista, joten odotamme sinulta kiinnostusta asiakastietojärjestelmän käyttöön ja hyvää kirjallista ilmaisua.
Koulutusmyönteisenä työyhteisönä panostamme paljon työntekijöidemme koulutukseen. Hyvä työilmapiiri on meille arvokas ja tärkeä asia.

Arvostamme kehitysvamma-alaan ja autismiin liittyvää osaamista ja kokemusta moni- ja liikuntaesteisten asiakkaiden parissa työskentelystä. Jos sinulla ei ole kertynyt vielä kokemusta, perehdytämme ja koulutamme sinut tehtävään.
Tehtävissä edellytetään kuntouttavaa työotetta ja toimintaa asiakkaiden yksilöllisten tavoitteiden mukaisesti sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.
Kelpoisuusvaatimuksena on ammattikorkeakoulututkinto tai soveltuva opistoasteinen tutkinto.

Tehtäväkohtainen palkka on 2 560 €/kk, muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen ja voimassa olevien säännösten mukaisesti.
Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi lain (504/2002) edellyttämä rekisteriote.
Vakinaisiin tehtäviin sovelletaan 4 kk:n koeaikaa.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry-palvelussa 5.6.2024 klo 15.00 mennessä.

Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskus on vuonna 2023 laatusertifioitu yksikkö.
Meitä voit seurata Facebook: Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskus, Instagram: kolpene_


Lisätietoja

https://lapha.fi
https://kolpene.fi

Yhteystiedot

Tiedustelut:

Palveluesihenkilö Eija Berglund, eija.berglund@lapha.fi p. 0400 158 502

Palvelupäällikkö Minna Halme, minna.halme@lapha.fi p. 040 737 6352

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!