test

Toimintakeskuksen esihenkilö, Eura

Hakuaika päättyy  6.2.2023 15:00

Haemme innostunutta vammaisalan osaajaa Satakunnan hyvinvointialueen vammaispalvelujen päiväaikaisen toiminnan palvelujen vastuuyksikköön, esihenkilön virkaan.

Toimintakeskuksen esihenkilö toimii Euran sekä Länsi-Säkylän toimintakeskusten esihenkilönä. Esihenkilönä vastaat toimintakeskusten toiminnasta, hallinnosta, toiminnan suunnittelusta, taloudesta ja kehittämisestä.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto: esim. sosionomi (AMK) tai soveltuva opistoasteen tutkinto. Lisäksi edellytämme kokemusta esihenkilö- ja vammaistyöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE sopimuksen mukaan. Haastateltavien on esitettävä alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset ja henkilöllisyystodistus. Valinnoissa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemus lähetetään sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.sata.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980.

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Päiväaikasen toiminnan vastuuyksikön päällikkö Katariina Ristimäki
p. 041 732 1237 tai
etunimi.sukunimi@sata.fi.

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Satakunnan hyvinvointialue vastaa vuoden 2023 alusta alkaen yli 210 000 satakuntalaisen sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Meillä tulee työskentelemään noin 10 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen ammattilaista. Tutustu työnantajaan