Toimintaterapeutin kaksi (2) tehtävää, Kitee ja Liperi (id3266) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana 19.7.2020 mennessä kaksi (2) TOIMINTATERAPEUTIN tehtävää

Toimintaterapeutin tehtävät ovat Kuntoutuksen palvelualueelle terapiapalveluihin.

Toimintaterapeutin molemmat tehtävät sijoittuvat ikääntyneiden kotiin vietäviin kuntoutuspalveluihin. Luomme uutta monialaista työskentelymallia, joten tule mukaan kehittämään kanssamme uusia toimintatapoja kotikuntoutukseen.

Kiteelle on yksi (1) toimintaterapeutin tehtävä, palveluja viedään Keski-Karjalan alueelleLiperiin on yksi (1) toimintaterapeutin tehtävä, palveluja viedään läntiselle alueelle (Heinävesi ja Polvijärvi) Kelpoisuutena tehtäviin on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia toimintaterapeutin tehtävissä. Huomioimme myös ehdollisena toimintaterapeutiksi opiskelevat siten, että tutkinto tulee olla suoritettuna 30.6.2020 mennessä. Tehtävissä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Tehtäviin ehdollisesti valittujen on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa. Työtehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia. Työtehtävien hoitaminen edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Mainitse hakemuksessasi, mistä tehtävistä olet kiinnostunut. Voit laittaa myös kumpi ensisijaisesti olisi kiinnostavin.

Lisätietoja antaa Terapiapalveluiden palvelupäällikkö Ritva Mönkkönen, p. 013 3307951, ritva.monkkonen@siunsote.fi

Tehtävät täytetään sopimuksen mukaisesti.

Jätä sähköinen hakemus.

Joensuussa 18.5.2020

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 13 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7400 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-3266
  • 18.5.2020 - 19.7.2020 23:59
  • KiteeLiperiPohjois-Karjala

Terapiapalveluiden palvelupäällikkö Ritva Mönkkönen, p. 013 3307951, ritva.monkkonen@siunsote.fi

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!