Skip to main content
test
Toimintaterapeutin kesäsijaisuus kotihoitoon - Heinolan kaupunki

sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden järjestämisestä. Sosiaali- ja terveydenhuollon piirissä työskentelee tällä hetkellä kaikkiaan 549 alan ammattilaista. Heinolan sosiaali- ja terveyspalvelut siirtyvät 1.1.2023 Päijät-Soten uudelle hyvinvointialueelle. Samalla kotihoidon henkilöstö siirtyy hyvinvointialueelle.

Heinolan kaupungin kotihoitoon haetaan toimintaterapeuttia kesäajan siajaisuuteen. Sijaisuutta on mahdollista jatkaa äitiys- ja vanhempain vapaan sijaisuudella. Huomioimme hakijoina myös toimintaterapeuttiopiskelijat. Toimintaterapeutin sijaisuus alkaa 1.6.2022.

Toimintaterapeuttina toimit toimintaterapian Heinolan kaupungin sosiaali- ja terveystoimiala vastaa asukkaidensa asiantuntijana kotihoidossa ja asumispalveluissa mm. asumispalveluiden arviointiyksikössä. Tavoitteena on ikääntyneen saumaton kuntoutusketju ja toimintakyvyn ylläpitäminen kotona asumisen turvaamiseksi. Toimintaterapeutin työ kotihoidossa on moniammatillista tiimityötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on toimintaterapeutin AMK tutkinto tai terveydenhuoltoalan aikaisempi opistoasteen tutkinto. Tulet työskentelemään tehostetun kotikuntoutuksen toimintaterapeutin ja kotihoidon fysioterapeuttien kanssa tiiviissä yhteistyössä.
Työskentelet sekä asiakkaan kotona, että organisaation tiloissa yksilö- ja ryhmämuotoisen toiminnan parissa. Tehtävä sisältää myös hoitohenkilöstön ohjausta ja neuvontaa.

Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä. Huomioimme myös hakijat, joilla on ajokortti, vaikka ei autoa käytettävissä,

Jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian, sillä haastattelemme ja rekrytoimme sopivan hakijan jo hakuajan kuluessa.

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon TES mukaisesti. Koeaika on 3 kk. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n ja 48a§:n mukaista ja mukaista rokotussuojaa. Työntekijän tulee esittää todistus 48a§:n mukaisesta suojasta ennen virkasuhteen alkamista.

Tule osaksi pienen kaupungin isoa elämää!

Lisätietoja

http://www.heinola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tuija Oksanen, palveluesimies puh. 044 469 4243 tai Marjatta Lahti, palvelupäällikkö, kotihoito puh. 044 797 8563

Lisätietoja

Kotihoidon palvelut

Heinolan kaupunki on olemassa asukkaitaan varten. Rakennamme kaupunkiamme yhdessä 1268 ammattilaisen voimin. Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Pieni kaupunki, iso elämä


Osoite: Torikatu 13, 18100 Heinola

Sinulle suositellut työpaikat