Toimintaterapeutin määräaikainen sijaisuus - Kuusamon kaupunki

Kuusamon kaupunki hakee toimintaterapeuttia määräaikaiseen työsuhteeseen mielenterveyspoliklinikalle tai ikäihmisten palveluihin ajalle 12.4.2021-15.2.2022.

Kelpoisuusehtona on toimintaterapeutin ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa voidaan myös loppuvaiheen opiskelijat ottaa huomioon.

Toimintaterapeutti toimii oman alansa asiantuntijana moniammatillisessa työyhteisössä. Työ on vahvasti yhteistyötä eri asiantuntijoiden ja verkostojen kanssa ja tehdään jokaisen ammattitaitoa ja osaamista kunnioittavalla ja huomioivalla työotteella. Toivomme hakijalta tiimityötaitoja, mutta myös kykyä itsenäiseen työhön.

Eduksi katsomme kokemuksen mielenterveystyöstä ja/tai ikäihmisten kanssa tehtävästä työstä. Aiemmin toimintaterapeutin tehtävää mielenterveyspalveluihin hakeneet huomioidaan. Korostamme, että haettavana on siis yksi määräaikainen toimintaterapeutin toimi. Toivomme, että ilmoitat hakemuksessasi, kummassa tehtävässä itsesi ensisijaisesti näet. Teemme valinnan osaamisesi, soveltuvuutesi ja kiinnostuksesi perusteella. Lisäksi päätöksessämme huomioimme olemassa olevan toimintaterapeuttiresurssimme ja toimintaterapeuttityön organisoinnin jatkossa.

Tutustu työnantajaan

Nina Säkkinen p.0400 442 358, Jenni Karjalainen p. 0408608768, Marjo Jurmu p. 0400 392 611.
Hakemus tulee tehdä sähköisesti internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi - työavain numero 349036. Mahdolliset paperihakemukset tulee toimittaa osoitteeseen: Perusturva, PL 9 93601 Kuusamo.
Alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita saat: puh. 040 860 8655.

Kuusamon kaupunki, Perusturvan toimiala, Terveyspalvelut
Osoite: Kuusamon terveyskeskus, Raistakantie 1, 93600 Kuusamo

Kuusamon kaupunki työllistää n. 1200 työntekijää, joista 80 % on perusturvan ja kasvatus- ja sivistystoimen alaisuudessa.

Kuusamo - aktiivinen luontokaupunki - on vetänyt ihmisiä puoleensa jo vuosisatoja. Kukapa uskoisi, että erämaassa ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii jatkuvasti kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus.

Kuusamon julkiset ja yksityiset palvelut ovat jo pitkään vastanneet niin määrältään kuin laadultaan keskikokoisen kaupungin palveluja. Hallinnollisesti Kuusamo kuuluu Koillismaan seutukuntaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Kuusamon kaupunki on savuton työpaikka 1.1.2014 alkaen.

Sinulle suositellut työpaikat