test

Toimintaterapeutin sij. , Asiant.- ja terapiapalv.

Hakuaika päättyy  6.10.2023 14:00

Haemme toimintaterapeuttia määräaikaiseen sijaisuuteen 13.11.2023- 25.9.2024 Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueelle asiantuntija- ja terapiapalveluihin. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden monipuoliseen työhön erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden parissa. Asiakaskuntamme koostuu kehitysvammaisista, neuropsykiatrisesti oireilevista ja muista erityistä tukea tarvitsevista henkilöistä. Tehtävä suuntautuu yli 16 vuotiaiden arviointiin.

Työ on monipuolista toimintaterapian ja toimintaterapiatarpeen arviointia osana moniammatillista työryhmää. Teemme yhteystyötä asiakkaan lähipiirin ja eri yhteistyötahojen kanssa. Toimintakyvyn arvioinnit kuuluvat osaksi kuntoutussuunnitelmatutkimuksia, kehityksen seurantaa ja arjen toimintakyvyn kuvausta osana diagnostiikkaa tai työkykyarviointia. Lisäksi työ pitää sisällään tarpeen mukaan konsultointia eri asumisyksiköihin.

Toimipisteemme sijaitsee Seinäjoella tuki- ja osaamiskeskus Eskoossa. Toimintaterapeuteilla on omat kirjaamistilat ja arviointityöhön soveltuvat tutkimustilat. Sinulla on tukena moniammatillinen työryhmä, sekä toimintaterapeuttikollega ja säännöllinen työnohjaus. Arvostamme kehitysmyönteistä, aktiivista ja vastuullista asennetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja tiimissä toimimiseen.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistetun toimintaterapeutin pätevyys.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta on esitettävä ennen määräaikaisen toimen vastaanottamista.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Hakuaikaa jatkettu 6.10.2023 saakka. Kaikki hakijat huomioidaan valintaa tehtäessä.

HYVAEP on savuton työpaikka.

Seinäjoki 24.8.2023

ETELÄ-POHJANMAAN HYVINVOINTIALUE

Piia Jaskari, asiantuntija - ja terapiapalvelujen vastuuyksikköjohtaja,
040 636 7101
piia.jaskari@hyvaep.fi
Marika Marjamäki, toimintaterapeutti
050 474 6704
marika.marjamaki@hyvaep.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tutustu työnantajaan