Skip to main content
test
Toimintaterapeutin sijaisuus kotihoidossa - Heinolan kaupunki

Heinolan kaupungin sosiaali- ja terveystoimiala vastaa asukkaidensa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden järjestämisestä. Sosiaali- ja terveydenhuollon piirissä työskentelee tällä hetkellä kaikkiaan 549 alan ammattilaista. Heinolan sosiaali- ja terveyspalvelut siirtyy 1.1.2023 Päijät-Hämeen uudelle hyvinvointialueelle. Samalla kotihoidon terapiahenkilöstö siirtyy kuntoutuksen toimialueelle.

Heinolan kaupungin kotihoitoon haetaan toimintaterapeuttia äitiys- ja vanhempain vapaan sijaisuuteen. Huomioimme hakijoina myös toimintaterapeuttiopiskelijat, joiden opinnot ovat loppuvaiheessa. Toimintaterapeutin sijaisuus alkaa sopimuksen mukaan ja kestää 14.4.2023 asti, mahdollisesti sijaisuus jatkuu tämän jälkeenkin.

Toimintaterapeuttina toimit toimintaterapian asiantuntijana kotihoidossa ja asumispalveluissa mm. asumispalveluiden arviointiyksikössä. Tavoitteena on ikääntyneen saumaton kuntoutusketju ja toimintakyvyn ylläpitäminen kotona asumisen turvaamiseksi. Toimintaterapeutin työ kotihoidossa on moniammatillista tiimityötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on toimintaterapeutin AMK tutkinto tai terveydenhuoltoalan aikaisempi opistoasteen tutkinto. Tulet työskentelemään tehostetun kotikuntoutuksen toimintaterapeutin ja kotihoidon fysioterapeuttien kanssa tiiviissä yhteistyössä. Työskentelet sekä asiakkaan kotona, että organisaation tiloissa yksilö- ja ryhmämuotoisen toiminnan parissa. Tehtävä sisältää myös hoitohenkilöstön ohjausta ja neuvontaa.

Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä. Huomioimme myös hakijat, joilla on ajokortti, vaikka ei autoa käytettävissä,

Jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian, sillä haastattelemme ja rekrytoimme sopivan hakijan jo hakuajan kuluessa.

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon TES mukaisesti. Koeaika on 3 kk. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n ja 48a§:n mukaista ja mukaista rokotussuojaa. Työntekijän tulee esittää todistus 48a§:n mukaisesta suojasta ennen virkasuhteen alkamista.

Tule osaksi pienen kaupungin isoa elämää!Lisätietoja

http://www.heinola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Marjatta Lahti, palvelupäällikkö, kotihoito puh. 044 797 8563 tai Tuija Oksanen, palveluesimies, kotihoito puh. 044 469 4243

Lisätietoja

Heinolan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Sosiaalipalvelut, Kotihoidon palvelut

Heinolan kaupunki on olemassa asukkaitaan varten. Rakennamme kaupunkiamme yhdessä 1274 ammattilaisen voimin. Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Pieni kaupunki, iso elämä


Osoite: Torikatu 13, 18100 Heinola

Sinulle suositellut työpaikat