Toimintaterapeutin sijaisuus - Porin kaupunki

Haemme toimintaterapeuttia määräaikaiseen sijaisuuteen. alkaen mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Sijaisuus on 18.3.2021 saakka.

Toimintaterapeutti toimii lähinnä terveys- ja sairaalapalveluiden osaston T2 neurologisen kuntoutusosaston akuuttien potilaiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on Toimintaterapeutti AMK. Myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan. Eduksi luetaan kokemus neurologiasta.

Tehtävän voi hoitaa myös osa-aikaisena. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai toimita ne osoitteella Porin kaupunki, HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori.
Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen edellä mainittuun osoitteeseen. Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 9989 tai p. 044 701 3421.

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Tiina Lohikoski p. 044 701 3804

Porin kaupunki, Perusturva, Terveys- ja sairaalapalvelut, Polikliininen osaamiskeskus, Kuntoutuspalvelut
Osoite: Maantiekatu 31, 28100 Pori

Porin ytimessä on sitkeä yrittäminen ja oma tapa tehdä – alalla kuin alalla. Täällä tehdään itse, luodaan tyhjästä ja noustaan tuhkasta. Elämään, ympäristöön ja tekemiseen suhtaudutaan intohimoisesti. Kulmia ei koskaan hiota liian pyöreiksi ja vastakohdille löytyy tilaa. Tervetuloa siis tähän noin 6000 työntekijän joukkoon. Tulitpa sitten hoitajan hommaan tai piirtelemään kaavoja, meitä kaikkia yhdistää asukas- ja asiakaslähtöisyys. Porin kaupunki on savuton työpaikka