test
Toimintaterapeutin toimet (2 kpl) - Kuusamon kaupunki

Kuusamon kaupungin perusturvan toimialalla on haettavana kaksi toimintaterapeutin toimea ikäihmisten palveluiden sekä terveyspalveluiden tulosalueilla.

Ikäihmisten palveluiden tulosalueella tarjoamme sinulle näköalapaikan oman alasi asiantuntijana ikääntyneiden kuntoutuspalveluissa ja mahdollisuuden päästä osaksi osaavaa ja innovatiivista moniammatillista tiimiä. Ikäihmisten palveluissa toimintaterapeutin työ toteutuu pääasiassa asiakkaan omassa kotiympäristössä tai kuntoutus- ja vuorohoitoyksiköissä. Toimintaterapeuttina ohjaat asiakkaita, heidän läheisiään ja muita toimijoita työskentelemään yhdessä sovittujen tavoitteiden mukaisesti. Arvioit asiakkaan toimintakykyä, suunnittelet ja toteutat kuntoutusta, ohjaat erilaisia kuntoutusryhmiä sekä arvioit apuvälineiden ja asunnon muutostöiden tarvetta. Lisäksi tehtävään sisältyy omaisten ja hoitohenkilökunnan ohjaamista.

Kokemus ikäihmisten parissa työskentelystä sekä muistisairaiden tai neurologisten asiakkaiden kuntoutuksesta katsotaan eduksi. Kinestetiikka on yhteinen toimintatapamme, jonka aiempi kokemus katsotaan eduksi.

Terveyspalveluihin haettavan toimintaterapeutin pääasiallisena toimenkuvana on lasten ja nuorten toimintaterapian tarpeen arviointi ja ohjaus sekä vanhempien, koulun ja varhaiskasvatuksen henkilökunnan ohjaus ja neuvonta lapsen kuntoutuksessa. Toimintaterapeutti toimii oman alansa asiantuntijana tiimeissä ja yhteistyöryhmissä. Yhteistyö ja konsultoiva työote sekä toimintaterapiapalvelujen kehittäminen on toimessa keskeistä. Kokemus lasten ja nuorten parissa työskentelystä katsotaan eduksi.

Työyhteisöissämme kannustamme ja rohkaisemme uuden oppimiseen ja oman osaamisen kehittämiseen. Huolehdimme, että saat riittävän perehdytyksen tehtävääsi ja tukenasi toimii moniammatillinen tiimi, johon kuuluu fysioterapeutteja sekä toimintaterapeutti.

Työ on vahvasti yhteistyötä eri asiantuntijoiden ja verkostojen kanssa. Toivomme hakijalta hyviä tiimityötaitoja, mutta myös kykyä itsenäiseen työhön. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kehittävää ja itseohjautuvaa työotetta sekä aitoa kiinnostusta työskennellä ikääntyneiden tai lasten ja nuorten parissa.

Kelpoisuusehtona on toimintaterapeutin ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat.

Lähetä hakemus sähköisesti internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi -työavain nro 396001. Mahdolliset paperihakemukset tulee toimittaa osoitteeseen: Perusturva, PL 9 93601 Kuusamo.

Alkuperäiset opiskelu- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Toimeen valitulta edellytetään tartuntatautilain (1227/2016 § 48) mukaista rokotussuojaa. Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä työterveyshuollon arvio edellytyksistä hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on esittänyt hyväksyttävän lääkärinlausunnon terveydentilastaan.

Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen mukaisesti. Työsuhde alkaa 2.1.2022 tai sopimuksen mukaan. Koeaika on 6 kk. Kuusamon kaupunki on savuton työyhteisö.

Lisätietoja toimesta antaa:
Vs. Ikäihmisten palvelujen tulosaluejohtaja Susanna Veteläinen, p. 0400-441 925, susanna.vetelainen@kuusamo.fi
Vs. palveluohjauksen ja kuntoutuspalveluiden esimies Jenni Karjalainen p. 040-860 8768, jenni.karjalainen@kuusamo.fi

Terveyspalveluihin haettavan toimintaterapeutin toimesta lisätietoja antaa:
Vastaava fysioterapeutti Inga Poussu p.040 860 8379, inga.poussu@kuusamo.fi
Neuvolan osastonhoitaja Heidi Moilanen p. 040 860 8713, heidi.moilanen@kuusamo.fi

Hakuaika päättyy 13.12.2021 klo 23:59

Kuusamo 16.11.2021
Pohjola Pirkkoliisa, perusturvajohtaja

Lisätietoja

http://www.kuusamo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja toimesta antaa:
Vs. Ikäihmisten palvelujen tulosaluejohtaja Susanna Veteläinen, p. 0400-441 925, susanna.vetelainen@kuusamo.fi
Vs. palveluohjauksen ja kuntoutuspalveluiden esimies Jenni Karjalainen p. 040-860 8768, jenni.karjalainen@kuusamo.fi
Terveyspalveluihin haettavan toimintaterapeutin toimesta lisätietoja antaa:
Vastaava fysioterapeutti Inga Poussu p.040 860 8379, inga.poussu@kuusamo.fi
Neuvolan osastonhoitaja Heidi Moilanen p. 040 860 8713, heidi.moilanen@kuusamo.fi

Lisätietoja

Kuusamon kaupunki, Perusturvan toimiala

Kuusamon kaupunki työllistää n. 1200 työntekijää, joista 80 % on perusturvan ja kasvatus- ja sivistystoimen alaisuudessa.

Kuusamo - aktiivinen luontokaupunki - on vetänyt ihmisiä puoleensa jo vuosisatoja. Kukapa uskoisi, että erämaassa ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii jatkuvasti kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus.

Kuusamon julkiset ja yksityiset palvelut ovat jo pitkään vastanneet niin määrältään kuin laadultaan keskikokoisen kaupungin palveluja. Hallinnollisesti Kuusamo kuuluu Koillismaan seutukuntaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Kuusamon kaupunki on savuton työpaikka 1.1.2014 alkaen.


Osoite: Porkkatie 2, 93600 Kuusamo

Sinulle suositellut työpaikat