Toimintaterapeutin toimi - Kuusamon kaupunki

Oletko etsimämme kehitysmyönteinen toimintaterapeutti ja sinua kiinnostaa työ ikääntyneiden kotikuntoutuksessa?

Kuusamossa kotikuntoutus on aloittanut toimintansa 2017 ja nyt tavoitteenamme on vahvistaa tiimiämme toimintaterapeutin kokoaikaisella toimella.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtävän ikääntyneiden kuntoutuksen parissa osana kotikuntoutuksen moniammatillista tiimiä. Tukenasi on kehittäjämyönteinen, avoin ja aikaansaava työyhteisö. Työyhteisössä työskentelee lisäksesi lähihoitajia, sairaanhoitajia, lähiavustajia sekä fysioterapeutti. Kuusamon perusturvassa on myös mahdollisuus toimintaterapeutin kollegiaaliseen tukeen.

Tehtävässä onnistuminen vaatii tiivistä yhteistyötä kotikuntoutuksen, kotihoidon, palveluohjausyksikön ja kuntoutuksen työntekijöiden sekä asiakkaan ja hänen verkostonsa kanssa. Tehtävä edellyttää laaja-alaista asiantuntemusta ikääntyvien henkilöiden toimintakyvyn tukemisesta kotiympäristössä. Tehtävässä korostuvat ohjaamisen ja vuorovaikutuksen sekä innostavan tiimityön taidot. Sinulta vaaditaan joustavuutta ja positiivista otetta sekä itsenäistä harkintaa suunnitellessasi ja toteuttaessasi toimintaterapiakuntoutusta.

Käytössämme on RAI-arviointijärjestelmä, joka toimii toimintakyvyn arvioinnin ja hoidon/ kuntoutuksen suunnittelun pohjana. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen RAI-järjestelmän käytöstä sekä Kinestetiikan osaamisen, joka on toimintatapamme. Arvostamme kokemusta muistiasiakkaiden kanssa työskentelystä. Tavoitteenamme on kehittää teknologisia ratkaisuja osana ikääntyneiden palveluita ja arvostamme aiempaa kokemustasi teknologian hyödyntämisestä.

Kelpoisuusvaatimuksena on toimintaterapeutin tutkinto (AMK tai opistoasteen tutkinto) sekä terveydenhuollon ammatti-henkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Edellytämme ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Koeaika on 6 kk.

Edellytämme, että työntekijällä on voimassa tartuntatautilain 48§ tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden suojaamiseksi. Kuusamon kaupunki on savuton työyhteisö.

Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on esittänyt hyväksyttävän lääkärinlausunnon terveydentilastaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Kotisairaalan ja - kuntoutuksen esimies Marjo Määttä, p.040-860 8771
Vs. Palveluohjauksen ja kuntoutuspalveluiden esimies Jenni Karjalainen, p. 040-860 8768
Vs. Ikäihmisten palveluiden johtaja Susanna Veteläinen, p. 0400-441 925
sähköposti: etunimi.sukunimi@kuusamo.fi

Hakemus tulee tehdä sähköisesti 18.4.2021 klo 21.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi - työavain nro 350158. Mahdolliset paperihakemukset tulee toimittaa osoitteeseen: Perusturva, PL 9 93601 Kuusamo.

Alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.


Kuusamo 6.2.2020
Pirkkoliisa Pohjola, vs. perusturvajohtaja

Lisätietoja

http://www.kuusamo.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa: Kotisairaalan ja - kuntoutuksen esimies Marjo Määttä, p.040-860 8771 Vs. Palveluohjauksen ja kuntoutuspalveluiden esimies Jenni Karjalainen, p. 0408608768 Vs. Ikäihmisten palveluiden johtaja Susanna Veteläinen, p. 0400-441 925 sähköposti: etunimi.sukunimi@kuusamo.fi

Kuusamon kaupunki, Perusturvan toimiala, Ikäihmisten palvelut
Osoite: Porkkatie 2, 93600 Kuusamo

Kuusamon kaupunki työllistää n. 1200 työntekijää, joista 80 % on perusturvan ja kasvatus- ja sivistystoimen alaisuudessa.

Kuusamo - aktiivinen luontokaupunki - on vetänyt ihmisiä puoleensa jo vuosisatoja. Kukapa uskoisi, että erämaassa ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii jatkuvasti kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus.

Kuusamon julkiset ja yksityiset palvelut ovat jo pitkään vastanneet niin määrältään kuin laadultaan keskikokoisen kaupungin palveluja. Hallinnollisesti Kuusamo kuuluu Koillismaan seutukuntaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Kuusamon kaupunki on savuton työpaikka 1.1.2014 alkaen.

Sinulle suositellut työpaikat