Toimintaterapeutin toimi - Kuusamon kaupunki

Oletko toimintaterapeutti ja koet aitoa kiinnostusta työskennellä ikääntyneiden hyvinvoinnin ja kuntoutumisen edistämiseksi?

Kuusamon kaupunki suuntaa tulevaisuuteen strategialla, jonka perustana on rakkaus lähimmäiseen ja luontoon- Kuusamo on perheille paras. Sua kutsuu Kuusamo, on sydämellinen ja kannustava tervetulotoivotuksemme kaikille.

Ikäihmisten palveluiden tulosalueen tehtävänä on järjestää ja tuottaa laadukkaita kotona asumista tukevia sekä toimintakykyä edistäviä palveluja ikääntyneen henkilön tai perheen päivittäisen pärjäämisen tueksi. Hyvä arki omassa kodissa ja lähiyhteisössä on meille tärkeä arvo työssämme.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan ikääntyneiden kuntoutuspalveluissa ja mahdollisuuden päästä osaksi osaavaa ja innovatiivista moniammatillista tiimiä. Kannustamme ja rohkaisemme uuden oppimiseen ja oman osaamisen kehittämiseen. Huolehdimme, että saat riittävän perehdytyksen tehtävääsi ja tukenasi toimii moniammatillinen tiimi.

Toimintaterapeuttina toimit oman alasi asiantuntijana moniammatillisessa ikääntyneiden palveluiden tiimissä. Työ toteutuu asiakkaan omassa ympäristössä tai kuntoutus- ja vuorohoitoyksiköissä. Työssäsi ohjaat asiakkaita, heidän läheisiään ja muita toimijoita työskentelemään yhdessä sovittujen tavoitteiden mukaisesti. Lisäksi arvioit asiakkaan toimintakykyä, suunnittelet ja toteutat kuntoutusta, ohjaat erilaisia kuntoutusryhmiä sekä arvioit apuvälineiden ja asunnon muutostöiden tarvetta.

Työ on vahvasti yhteistyötä eri asiantuntijoiden ja verkostojen kanssa ja tehdään jokaisen ammattitaitoa ja osaamista kunnioittavalla ja huomioivalla työotteella. Toivomme hakijalta tiimityötaitoja, mutta myös kykyä itsenäiseen työhön. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kehittävää ja itseohjautuvaa työotetta.

Arvostamme aitoa kiinnostusta ikäihmisten parissa työskentelyä kohtaan. Kinestetiikka on yhteinen toimintatapamme, jonka aiempi kokemus katsotaan eduksi. Kokemus ikäihmisten parissa työskentelystä sekä muistisairaiden tai neurologisten asiakkaiden kuntoutuksesta katsotaan myös eduksi.

Kelpoisuusehtona on toimintaterapeutin ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa voidaan myös loppuvaiheen opiskelijat ottaa huomioon.

Lähetä hakemus sähköisesti internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi -työavain nro 375572.

Alkuperäiset opiskelu- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Toimeen valitulta edellytetään tartuntatautilain (1227/2016 § 48) mukaista rokotussuojaa. Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä työterveyshuollon arvio edellytyksistä hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on esittänyt hyväksyttävän lääkärinlausunnon terveydentilastaan.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Työsuhde alkaa 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan. Koeaika on 6 kk. Kuusamon kaupunki on savuton työyhteisö.

Lisätietoja toimesta antaa:
Vs. Ikäihmisten palvelujen tulosaluejohtaja Susanna Veteläinen, p. 0400-441 925, susanna.vetelainen@kuusamo.fi
Vs. palveluohjauksen ja kuntoutuspalveluiden esimies Jenni Karjalainen p. 040-860 8768, jenni.karjalainen@kuusamo.fi

Hakuaika päättyy 15.8.2021 klo 23:59

Kuusamo 19.7.2021
Pohjola Pirkkoliisa, va. perusturvajohtaja

Lisätietoja

http://www.kuusamo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vs. Ikäihmisten palvelujen tulosaluejohtaja Susanna Veteläinen, p. 0400-441 925, susanna.vetelainen@kuusamo.fi
Vs. palveluohjauksen ja kuntoutuspalveluiden esimies Jenni Karjalainen p. 040-860 8768, jenni.karjalainen@kuusamo.fi

Lisätietoja

Kuusamon kaupunki, Perusturvan toimiala, Ikäihmisten palvelut

Kuusamon kaupunki työllistää n. 1200 työntekijää, joista 80 % on perusturvan ja kasvatus- ja sivistystoimen alaisuudessa.

Kuusamo - aktiivinen luontokaupunki - on vetänyt ihmisiä puoleensa jo vuosisatoja. Kukapa uskoisi, että erämaassa ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii jatkuvasti kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus.

Kuusamon julkiset ja yksityiset palvelut ovat jo pitkään vastanneet niin määrältään kuin laadultaan keskikokoisen kaupungin palveluja. Hallinnollisesti Kuusamo kuuluu Koillismaan seutukuntaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Kuusamon kaupunki on savuton työpaikka 1.1.2014 alkaen.


Osoite: Porkkatie 2, 93600 Kuusamo

Sinulle suositellut työpaikat