Toimintaterapeutin virka - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Tervetuloa töihin Pohjois-Pohjanmaalle psykiatrian pariin!

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio tuottaa n. 33 500 asukkaan terveys- ja hyvinvointipalvelut Alavieskassa, Nivalassa, Sievissä ja Ylivieskassa.
Meillä on monipuoliset psykiatriset palvelut: tulet olemaan osa Terapiakeskusta, johon kuuluu A-klinikka, aikuisten mielenterveyspalvelut, lasten ja nuorten psykiatrinen yksikkö sekä psykiatrinen kotikuntoutus

Haemme

TOIMINTATERAPEUTTIA

Toimintaterapeutti työskentelee mielenterveys- ja päihdepalveluissa Peruspalvelukuntayhtymä Kallion moniammatillisessa tiimissä. Työtehtäviin kuuluu kaikenikäisten mielenterveys- ja päihdekuntoutujien kuntoutuksen suunnittelu ja toteutukseen osallistuminen. Työhön sisältyy yksin tehtävän työn lisäksi verkostotyötä eri toimijoiden kanssa. Ajokortti sekä oman auton käyttö välttämätön.
Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia toimintaterapeutin tehtävissä.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta.

Työtehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Työsuhde alkaa 1.8.2020 tai sopimuksen mukaan.
Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa sekä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (504/2002).

Lisätietoja antavat:
- psykiatri-ylilääkäri Liisa Löytynoja p. 044 4195352
- palvelupäällikkö Terhi Manni p. 044 419 5324
tai sähköpostilla:
liisa.r.loytynoja@kalliopp.fi, terhi.manni@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat:
- psykiatri-ylilääkäri Liisa Löytynoja p. 044 4195352
- palvelupäällikkö Terhi Manni p. 044 419 5324
tai sähköpostilla: liisa.r.loytynoja@kalliopp.fi, terhi.manni@kalliopp.fi

Terapiakeskus
Osoite: Vierimaantie 5, 84100 Ylivieska

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!