Toimintaterapeutti, 2 paikkaa - Kanta-Hämeen keskussairaala

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri on rohkea ja uudistuva 11 kunnan, 1900 työntekijän ja 171 000 kantahämäläisen sairaanhoitopiiri. Haluamme olla inhimillinen sairaala potilaille ja henkilöstölle. Tavoitteemme on olla edelläkävijä vaikuttavuudessa ja tiedolla johtamisessa. Kanta-Hämeen keskussairaala on henkilöstömme ja potilaiden mielestä ihmisen kokoinen sairaala.

Haemme kahta toimintaterapeuttia toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteiseen psykiatrian tulosalueelle Hämeenlinnan yksikköön. Tehtävät tulevat sijoittumaan aikuispsykiatrian osastolle ja aikuispsykiatrian poliklinikalle, mutta oman kiinnostuksesi mukaan voimme mahdollisesti jakaa työpanostasi osittain myös lastenpsykiatrian poliklinikalle. Psykiatristen sairauksien tuntemus on työssäsi avuksi, mutta ei ehdoton edellytys, sillä perehdytämme sinut tarvittaessa psykiatristen sairauksien erityispiirteisiin ja kollegiaalista tukea tarjoamme mentoritoiminnan muodossa. Tarkoituksenamme on kehittää toimintaterapeuttien työnkuvaa, joten mahdollisuus vaikuttaa oman työn sisältöön on suuri. Keskeisiä toimintaterapeutin tehtäviä ovat toiminta- ja työkyvyn arvioinnit, yksilöllisen ja ryhmämuotoisen toimintaterapian suunnittelu ja toteutus sekä osallistuminen moniammatillisen työryhmän työskentelyyn. Neuvomme ja autamme sinua työssäsi, olit sitten alan kokenut asiantuntija tai vielä urasi alkutaipaleelle. Kanta-Hämeen keskussairaala on koulutusmyönteinen organisaatio ja tarjoamme hyvät lisäkoulutusmahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen.

Arvostamme perehtyneisyyttä arviointi- ja kuntoutusmenetelmiin sekä kokemusta moniammatillisesta tiimityöskentelystä, mutta tärkeänä pidämme myös positiivista asennetta, hyviä työyhteisötaitoja sekä kykyä itsenäiseen ja joustavaan työskentelyyn sekä halua oppia ja kehittää omaa työtä ja psykiatrian tulosalueen toimintaterapeuttien työnkuvaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan, erinomaisen tilaisuuden kehittää omaa osaamistasi psykiatrian ja hoitotyön alan asiantuntijoiden sekä toimintaterapiatiimin tuella sekä mahdollisuuden vaikuttaa oman työn sisältöön.

Edellytämme laillistetun toimintaterapeutin tutkintoa.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan mahdollisimman pian valintapäätöksen saatuaan määräajassa. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Käytössä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa

Henkilöstöetuuksia meillä on tarjolla monipuolisesti, muun muassa laajat työterveyspalvelut, Sportti&KulttuuriPassi ja työsuhdematkalippu. Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle. Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.

Lisätietoja

http://www.khshp.fi/rekry/
http://www.ahvenistonsairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Aikuispsykiatrian poliklinikat: osastonhoitaja Minna Kaasinen puh. 040 634 2700
Aikuispsykiatrian osastot: osastonhoitaja Vesa Virtanen, puh 040 683 2278
Sähköpostilla tiedustelut: etunimi.sukunimi@khshp.fi

Kanta-Hämeen keskussairaala, Psykiatrian poliklinikka
Osoite: Ahvenistontie 20, 13530 Hämeenlinna

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä tuotamme erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 171 000 asukkaalle. Työkavereita meillä on noin 1 900 kahdessa eri yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä.

Henkilöstöetuuksia meillä on tarjolla monipuolisesti, muun muassa laajat työterveyspalvelut, Sportti&KulttuuriPassi ja työsuhdematkalippu. Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.