Toimintaterapeutti - Hankasalmen kunta

Toimintaterapeutti - Hankasalmen kunta

Hankasalmen kunnan vanhuspalveluissa on haettavana pilottina määräaikainen (1.4.2019-31.5.2020) toimintaterapeutin toimi lyhytaikaisen palveluasumisen 7 paikkaisessa yksikössä Tähtelässä.

Toimintaterapeutti pilotilla on tarkoitus vahvistaa Tähtelän kuntouttavaa työtä ja samalla ennaltaehkäistä kotona asuvien vanhusten joutumista ennenaikaisesti raskaanpien palvelujen piiriin. Toimintaterapeutin tarkoituksena on työskennellä tiiviissä yhteistyössä Tähtelän, kotiutustiimin, asiakasohjaajan ja fysioterapeuttien kanssa.

Toimintaterapeutin tehtävänkuva muodostuu iäkkään asiakkaan arvioinnista, toimintakyvyn edistämisestä, ohjauksesta ja neuvonnasta sekä moniammatillisesta yhteistyöstä. Toimintaterapeutin työ on pääsääntöisesti päivätyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/1994 mukainen kelpoisuus. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan ja tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Ennen toimen vastanottamista valitun on esitettävä hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hankasalmen kunta on savuton työpaikka.

Tähtelän palveluvastaava Hannele Laitinen, 014 2671491, hannele.laitinen@hankasalmi.fi

Hankasalmen kunta
Osoite: Hankasalmi

Hankasalmi on 5000 asukkaan Hyvän arjen kunta. Häkärinteet ja Revontuli Golf ovat hienoja esimerkkejä siitä, että kunnasta löytyy aktiviteetteja kaikkina vuoden aikoina. Sijaintimme pääradan ja ysitien varrella luo kuntaamme hyvät liikenneyhteydet junalla ja autolla. Maaseutumainen Hankasalmi on osa kehittyvää ja kasvavaa Jyväskylän kaupunkiseutua. Kunnan palveluksessa on noin 350 henkilöä.

Tutustu työnantajaan