Toimintaterapeutti - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Toimintaterapeutti - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Peruspalvelukuntayhtymä Selänteessä on Terveys- ja vanhuspalvelujen palvelulinjalla avoinna toimintaterapeutin tehtävä 17.6.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Toimintaterapeutti toimii koko Selänteen alueella ja vastaa asiakkaiden toimintakyvyn ja toimintaterapiatarpeen arvioinnista sekä terapiasta, ohjauksesta ja apuvälineasioista. Asiakkaasi ovat pääasiassa aikuisia ja kouluikäisiä lapsi/nuoria. Selänteessä työskentelee toinen toimintaterapeutti, jonka työnkuva painottuu lapsiin. Selänteessä toimii kuntoutustyöryhmä josta saa tukea tarvittaessa kuntoutuksen suunnitteluun.

Tule mukaan nuorekkaaseen innovatiiviseen porukkaan kehittämään toimintaamme. Osaaminen ja koulutusmyönteisyys ovat meille ykkösasia,.Selänteessä on "tekemisenmeininki" ja haluamme tuottaa laadukkaita lähipalveluita alueemme asukkaille, toimintakyvyn ylläpitäminen ja arjen kuntoutus ovat meillä ykkösasia.
Yhteistyö eri yksiköiden ja yhteistyötahojen kanssa on osa arkipäivää. Käytössä on Lifecare-potilastietojärjestelmä.
Ota rohkeasti yhteyttä kerromme mielellämme lisää työstä.

Kelpoisuusehdot määräytyvät lain Terveydenhuollon ammattihenkilöistä 55/1994 mukaisesti. Hakijalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai aikaisempaa opistoasteista tutkintoa. Tartuntalain 48§ mukainen rokotussuoja edellytetään hakijalta.
Hakijan on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.selanne.net

Toimintaterapeutti Piia Salo p. 040 1808960.
Fysioterapeutti Tuula Kauppinen kotikuntoutustiimi 040 1808957
Hoitotyönjohtaja Tarja Vaitiniemi 044-4456920

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne
Osoite: PL 66, Haapajärvi, Pyhäjärvi, Reisjärvi

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Haapajärven, Pyhäjärven ja Reisjärven kuntien asukkaille ja lisäksi Ympäristötervveydenhuollon palvelut myös Kärsämäen kunnan asukkaille. Alueen väkiluku on noin 15 000 asukasta
Selänne sijaitsee sopivasti keskellä Suomea. Haapajärvi, Pyhäjärvi ja Reisjärvi ovat kaunista järviseutua. Alueella on runsaasti harrastusmahdollisuuksia moottoriurheilusta ja golfista kalastukseen, metsästykseen ja erävaellukseen saakka. Kesällä alueella on runsaasti kesätapahtumia mm. FullMoon Dance festivaalit, Karaokefestivaalit, Pidot Pitäjässä- tapahtuma.

Tutustu työnantajaan